Like de wereld van lingerie op facebook Like de wereld van lingerie op facebook Volg de wereld van lingerie op twitter Volg de wereld van lingerie op Google+
 
Cyell badmode online   Cyell badmode online
Bij de wereld van lingerie vindt u een uitgebreide collectie van het Nederlandse modemerk: Cyell. Cyell ontwerpt sinds 1995 beachwear, sleepwear en homewear collecties en is daarin zo succesvol dat het nu al in meer dan 1200 lingeriespeciaalzaken te koop is. De unieke stijl, de hoogwaardige materialen en het eigenzininge design maakt Cyell met name geliefd onder modieuze vrouwen, die positief en open in het leven staan.
 
Syl lingerie online
 

Cyell online bestellen

Bij de wereld van lingerie vindt u een uitgebreide collectie van het Nederlandse modemerk: Cyell. Cyell ontwerpt sinds 1995 beachwear, sleepwear en homewear collecties en is daarin zo succesvol dat het nu al in meer dan 1200 lingeriespeciaalzaken te koop is. De unieke stijl, de hoogwaardige materialen en het eigenzininge design maakt Cyell met name geliefd onder modieuze vrouwen, die positief en open in het leven staan. Verder onderscheidt Cyell zich door middel van oog voor detail en een perfecte pasvorm.

CYELL WINT OPNIEUW PRESTIGIEUZE DUITSE RETAILPRIJS
Tijdens een gala-avond in Muenchen, georganiseerd door het vakblad SOUS, werd de prestigieuze prijs "Sterne der Waesche" uitgereikt. Het Duitse vakblad SOUS doet jaarlijks onderzoek onder meer dan 500 retailers naar de best verkopende merken in de lingeriebranche. In de categorie Beachwear voor de jongere doelgroep kwam CYELL als beste merk naar voren. Uniek daarbij is dat Cyell drie jaar op rij werd genomineerd en voor de 2e keer deze prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen.

"Sterne der Waesche" is de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt in de Lingeriebranche. De prijs eert de inzet en de professionaliteit van de branche en wordt toegekend door brancheprofessionals. Een internationale jury van gerespecteerde lingerie fabrikanten en retailers brengt haar stem uit en stelt merken en winkels voor die in aanmerking komen voor een prijs. De prijs trekt internationale aandacht en wordt als een belangrijke brancheprijs bestempeld. De prijs wordt gezien als een stimulans richting de branche om voortdurend te blijven werken aan proces- en productverbeteringen.

"We zijn erg trots op deze prijs!" aldus Ella Wiersma, managing director van Cyell. "De Duitse markt is een erg kritische markt en stelt hoge eisen aan pasvorm en kwaliteit, deze prijs voelt dan ook als een kroon op ons werk. Fantastisch om met het hele Cyell team zo'n prestatie neer te zetten."

Fantastische Cyell 2013 beachwear collectie
U vindt de nieuwe Cyell 2013 collectie nu online bij de wereld van lingerie. Een zeer uiteenlopende collectie die zich het beste als stijlvol laat omschrijven. U heeft nu weer volop keuze uit Cyell bikini's, Cyell tankini's en Cyell Badpakken bij de wereld van lingerie. Het assortiment wordt compleet gemaakt met diverse strandjurkjes en accessoires.

Bent u niet zeker van uw maat? Vraag dan een van onze medewerkster om advies. Via onze gespecialiseerde helpdesk (074 2915160) helpen wij u graag verder. Cyell heeft dit jaar een strandcollectie waarin orientale, invloeden zoals de paisly en ikat terugkomen, evenals dierenprints en het tropical thema. Dit alles is door de ontwerpsters van Cyell vormgegegeven tot hun eigen unieke en herkenbare stijl. De pasvorm is zoals u van Cyell mag verwachten; ultieme ondersteuning en perfecte pasvorm.

Bestellen

Voor bestellingen met iDeal geldt: vandaag voor 17:00u besteld, morgen in huis!

TNT Post

Bezorging aan huis door TNT Post, ook op zaterdag.

Veilig betalen

Veilig betalen via iDeal of PayPal.

iDeal

PayPal

Heeft u vragen of opmerkingen?
074 291 51 60
Aanmelden nieuwsbrief