Anita protheselingerie

de wereld van lingerie is een SEMH-gecertificeerde lingeriespeciaalzaak. Dit betekent dat u ook op het vlak van borstprotheses en protheselingerie goed passend advies krijgt in onze winkel te Hengelo. Één van onze protheselingerie merken is Anita Care, het Duitse kwaliteitsmerk.

  

Anita care Salvia

€ 79,95

 De wereld van lingerie biedt een beperkt assortiment Anita care prothese bh's online, maar is u graag behulpzaam in de winkel.        

 

(Online) beschikbare Anita care bh's

Anita care Salvia

€ 79,95

 

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, eigenlijk is de Anita care prothese bh niet een artikel dat u het beste (in ieder geval niet de eerste keren) online moet kopen. Het vraagt specifieke kennis om een goede, passende en bovenal prettig dragende prothese bh aan te meten, kennis waarvoor u het beste in de gespecialiseerde lingeriespeciaalzaak terecht kunt. Om deze reden vindt u ook maar een beperkte selectie van ons Anita care prothese bh aanbod in onze webwinkel. Wij hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat het aanbod prothese bh's, wel groeiende, maar nog altijd relatief beperkt is. De wereld van lingerie biedt ook bewust online geen groot assortiment, omdat wij u liever in onze winkel van dienst zijn. Wij hebben de afgelopen jaren geleerd dat veel dames, die zijn getroffen door borstkanker, op een bepaald punt na de operatie naast de pasvorm van een prothese bh, ook (weer) op zoek zijn naar dat stuk stijl en uitstraling. Precies dat is hetgene waar wij u bij willen helpen! In samenwerking met meerdere coupeuses kunnen wij ook reguliere bh's geschikt maken voor het dragen van protheses. Desgewenst bieden wij ook een scala aan specifieke prothese bh's van Anita Care. Het aanmeten van uw bh doen wij op de wijze die u prettig vindt, hierbij bestaat de mogelijkheid om na- of voor werktijd langs te komen voor private shopping. Onze ruime, comfortabele paskamers bieden u in ieder geval altijd privacy en onze dames kunnen u vakkundig helpen. Door te kiezen voor vaste coupeuses, welke ruime ervaring hebben, kunnen wij nagenoeg altijd een passende bh vinden, met de juiste uitstraling.

 

Voor vragen over prothese bh's en/of private shopping kunt u contact opnemen met Janneke Bergenhenegouwen (074 - 2913377).