Een verleidelijk groot assortiment lingerie nacht- & badmode

badmode

De wereld van lingerie is een unieke lingeriespeciaalzaak, met een verleidelijk groot assortiment badmode in cupmaat a t/m h van merken als Prima Donna, Marie Jo, Sunflair, Pia Rossini, Cyell, Rosa Faia, Beachlife, Anita, Marlies Dekkers, Nuria Ferrer, Calvin Klein & Miraclesuit. In onze ruim opgezette winkel te Hengelo combineren we goed passend advies met gedegen service. Wij proberen ervoor te zorgen dat iedere vrouw, ongeacht leeftijd, cupmaat of verhaal - goed bij ons terecht kan en goed kan slagen. Ontdek onze badmodecollectie... of maak een afspaak voor een persoonlijke styling. Welkom! De koffie staat klaar...

Marie Jo Swim collectie

collectie
Marie Jo Swim

Bekijken
Cyell online → nu bekijken
Prima Donna badmode hengelo → nu bekijken

badmode van
Prima Donna

Bekijken
Miraclesuit online → nu bekijken
Sunflair badmode → nu bekijken

Collectie
Sunflair

NOG NIET ONLINE!
Pia Rossini badmode → nu bekijken
Nuria Ferrer → nu bekijken

badmode

lingerie winkel Hengelo

In het geval van vragen over pasvorm,
collectie of badmode-types zijn wij
u graag behulpzaam.

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse & Mammacare adviseuse

Baden in luxe, voor alle cupmaten

Badmode: een verleidelijk groot assortiment

De wereld van lingerie in Hengelo biedt het grootste assortiment badmode in de regio. Of u nu op zoekt bent naar een bikini, tankini, badpak, pareo, accessoires, in grote of kleine cupmaat, om baantjes te trekken of te pareren aan de Franse kust...? U zult zeker slagen bij de wereld van lingerie. U kunt gratis en makkelijk voor onze deur parkeren dus we zijn eenvoudig te bereiken.

Voor menig dame is de keuze van het nieuwe badpak of bikini welhaast net zo moeilijk als de keuze voor de nieuwe vakantiebestemming. Jammer... want juist qua badmode is er zo veel mogelijk in pasvorm, (corrigerende)materialen en kleuren. Kom eens langs in onze lingeriewinkel en laat u adviseren over badmode. Met een oppervlakte van 260 m2 behoort de wereld van lingerie tot de grote lingeriespeciaalzaken. Daarnaast kunt u ook een fors deel van onze badmode collectie online winkelen.

U vindt bij de wereld van lingerie een ruime collectie badmode in de cupmaat A tot en met H. En mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan bekijken we graag en vrijblijvend of dit artikel voor u kan worden nabesteld. Voor vragen over badmode bent u van harte welkom in onze winkel of via onze klantenservice.

voor iedere vrouw, cupmaat en verhaal - met recht de wereld van lingerie

In Hengelo vindt u de wereld van lingerie, een unieke lingeriespeciaalzaak. Onze lingeriewinkel behoort tot een van de grotere lingeriewinkels met een verleidelijk groot assortiment lingerie, bad- & nachtmode. Onze collectie is zo opgebouwd dat elke vrouw bij ons kan slagen. De afgelopen 10 jaar heeft ons team hard gewerkt om de beste lingeriespeciaalzaak te worden. Elke dag weer proberen wij door gedegen advies, goede service en een onderscheidende collectie onze klanten aangenaam te verrassen.

Onze verleidelijk grote collectie lingerie, nacht- & badmode omvat zowel bekende als minder bekende merken. Voor alle merken geldt dat een goede pasvorm en prijs-kwaliteit verhouding bepalend zijn of deze worden opgenomen in onze collectie. Standaard bieden wij een ruim assortiment dat loopt van cupmaat A t/m J - en deze collectie is ongeëvenaard in Twente en omstreken- met onder andere merken zoals: Prima Donna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Syl, Sunflair, Mey, Beachlife & Seafolly.

U vindt bij ons een ruime collectie. Of u nu zoekt naar sportbeha's, grote cupmaten, borstprotheses, een mooi badpak of stijlvolle lingerie? U kunt zeker slagen! Onze zeer ruime lingeriespeciaalzaak vindt u aan de Sloetsweg 106, te Hengelo. Voor onze deur kunt u gratis parkeren en desgewenst bieden wij ook de mogelijkheid van private shopping - hierbij kunt u op afspraak bij ons winkelen. Al onze medewerksters zijn erkent lingerie-styliste, waarvoor jaarlijks nascholing is vereist. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.

Onze merken:

Marie Jo lingerie
Marie Jo l Aventure lingerie
Marlies Dekkers lingerie
Prima Donna lingerie
Calvin klein lingerie
Felina lingerie
Prima Donna Badmode Swim
Mey lingerie
Anita lingerie