Beachlife

Beachlife biedt een prachtige jonge badmode collectie. Met haar goede prijs-kwaliteit verhouding is Beachlife de vaste keuze voor veel dames.  

 

Beachlife Badmode

Beachlife is een elegant Nederlands badmodemerk met een focus op kleurrijke bikini's vol klasse. De maatrange van Beachlife Bikini's loopt van de cupmaten A t/m F. Beachlife is het badmodemerk bij uitstek om te flaneren over de stranden van tropische oorden en biedt naast de Beachlife Bikini ook diverse prachtige beach fashion. Beachlife, met het hoofdkantoor Bunschoten-Spakenburg, werkt vol passie en enthousiasme aan de merken Beachlife en Loungelife - met een unieke loungecollectie 2018. De beachlife 2018 collectie wordt internationaal verkocht en is erg populair onder de sexy, eigenwijze vrouw met een bohemien levensstijl oftewel het onbezorgde leven.

Beachlife Bikini wordt met het jaar populairder. Zo is in Beachlife 2018 gespot in de Elle stijlbijbel. De voorgevormde top Remy met het broekje van Fleur in de nostalgische bloemenprint is een must-have; aldus Elle. Wilt u de 2018 collectie van Beachlife zelf ontdekken? Kom dan eens langs in onze unieke lingeriespeciaalzaak te Hengelo of winkel online in onze webwinkel. De Beachlife bikini kan heel goed worden gecombineerd met kleurige accessoires en wij weten zeker dat je dan de show zult stelen op het strand. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor de preview. Wilt u meer weten of heeft u vragen over de Beachlife collectie online shoppen? Bel dan onze helpdesk 074 2915160.