23 May 2019

Kijken, Hengelose familie op tv in nieuw programma Lieke van Lexmond

Wij hebben een leuk nieuwtje voor je. Een paar maanden geleden bezocht actrice en presentatrice Lieke van Lexmond De wereld van lingerie voor het programma ‘Het Zit In De Familie’. Vanavond is de aflevering te zien op tv!

Voor dit nieuwe RTL programma kwam Lieke van Lexmond in het najaar bij De wereld van lingerie aan de Sloetsweg om de allereerste aflevering te draaien. “Wat een eer… en wat een superleuke ervaring was dat”, vertelt eigenaresse Janneke Bergenhenegouwen-Pol van De wereld van lingerie. “Hele lieve en professionele mensen en de kandidaten uit Hengelo hebben ook een heel bijzondere dag gehad.”

Wat krijg je te zien?

Het programma gaat over ‘familiekwalen’. In sommige families hebben de familieleden last van dezelfde, in het oog springende, uiterlijke kenmerk. Dan kan het gaan om flaporen, een te grote neus, wallen, slechte huid of kaalheid. Deze familiekwaal kan voor veel onzekerheid zorgen en daardoor een belemmering zijn in het dagelijks leven.

In Het Zit In De Familie worden deze families geholpen door een team van cosmetische specialisten die er alles aan doen om de familieleden meer zelfvertrouwen te geven.

In de aflevering die is opgenomen bij De wereld van lingerie staan een moeder en haar twee dochters uit Hengelo centraal.

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe de aflevering is geworden? Stem dan vanavond af op RTL4. De uitzending begint om 21.30 uur.

Gepubliceerd in Nieuws
Laatst bijgewerkt: 2019-07-31 23:38:58
Gelezen: 591 keer