✓ goed passend advies
✓ de grootste lingeriewinkel in Twente
✓ assortiment in cupmaat A t/m N
Advies via 074-2913377 of Whatsapp
 
 

Borstprothese denekamp

Op slechts 20 km van denekamp vindt u de wereld van lingerie, een speciaalzaak op het vlak van borstprothesen, protheselingerie & prothesebadmode. Voor het aanmeten van de juiste prothese kunt u een afspraak maken bij de adviseuse. Tijdens deze afspraak wordt de juiste maat, type en vorm bepaald en krijgt u praktische tips en persoonlijk advies. Bij ons vindt u (deel)prothesen in meerdere modellen en maten van diverse merken. Onderaan deze pagina vindt u de routebeschrijving naar onze prothesewinkel vanuit denekamp.

borstprothese denekamp

Verschillende type borstprothesen

Eerste verzorging
Direct na de operatie worden ...

lees verder ❭❭

Deelprothese
Na een borstsparende operatie ...

lees verder ❭❭

Volledige prothese
Na een totaaloperatie worden ...

lees verder ❭❭

Zwemborstprothese
Aan het zwembad, of aan zee...

lees verder ❭❭


Bekijk onze folder of maak een afspraak

maak afspraak ❭❭ bekijk folder ❭❭

Of bel met 074-291337

Zorgverzekeraars & vergoedingen

Onze lingeriewinkel is voor het borstprothesen-advies SEMH-gecertificeerd en heeft met bijna alle zorgverzekeraars, zoals de Menzis, contracten voor het aanmeten van borstprothesen. Zodoende heeft u de garantie dat u bij ons aan het juiste adres bent en goed advies krijgt voor uw borstprothese. Uw borstprothese wordt aangemeten door gekwalificeerd personeel. Voor de duur van 2 jaar valt uw nieuwe borstprothese bij alle zorgverzekeraars in het basispakket. Mocht u tussentijds - bijvoorbeeld door verandering van uw lichaam - een nieuwe protheses nodig hebben, dan kan dit middels een artsverklaring via uw huisarts, specialist of mammacareverpleegkundige.

 Mammacare hengelo winkel

Prachtige collectie protheselingerie

protheselingerie
protheselingerie
protheselingerie
protheselingerie
protheselingerie

Ruim assortiment prothesebadmode

prothesebadmode Mammacare
Mammacare prothesebadmode
prothesebadmode Mammacare
prothesebadmode Mammacare
prothesebadmode Mammacare

Hoogwaardige borstprotheses met een perfecte pasvorm

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Ons idee was een lingeriespeciaalzaak gecombineerd met borstprothesen, waar iedereen - in de buurt van denekamp - goed kan slagen
Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Toen wij in 2007 onze lingeriewinkel openden was het altijd al het idee om ook een afdeling voor borstprothesen te openen. Dit vanwege de regelmatige terugkerende vragen vanuit onze vaste klanten uit onder meer denekamp, die verbaasd bleken over de mogelijkheden op het gebied van borstprothesen, protheselingerie en prothesebadmode. Nadat wij rond 2012 verhuisd zijn naar onze nieuwe locatie aan de Sloetsweg, met meer ruimte is het er dan ook van gekomen. Onze winkel is nu SEMH-gecertificeerd adviespunt voor borstprothesen en wij hebben contract met nagenoeg alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Bewust zijn wij echter een ander soort winkel dan de meest borstprothesewinkels. Bij ons staat in de eerste plaats de vrouw voorop - en niet de patient. Wij realiseren ons terdege dat advies en medische basis kent, maar willen vrouwen tegelijkertijd adviseren over de mogelijkheden die er zijn - ook na borstkanker. En daarin gaan wij erg ver - zo bieden wij een eigen coupeuse-service.

Behandel advies Was uw borstprothese elke avond af met schoon, lauw water. En gebruik een milde zeep welke niet op oliebasis is. Wij hebben voor u ook een schoonmaakmiddel dat speciaal voor borstprothese geschikt is.
 

 • Vermaak-/ coupeuse service
 • Innaaien zakjes borstprothesen
 • SEMH-gecertificeerd
 • Sportbehas in cupmaat A t/m K
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Makkelijk bereikbaar vanuit denekamp
 • Mogelijkheid van private shopping
 • Grote & ruime paskamers
 • Goed advies over de juiste borstprothese
 • Én goed passend advies

 • Bel voor advies: 074-2913377

  Hoe vindt u vanuit denekamp onze lingeriewinkel?


   
   
   
  © 2022 | dewereldvanlingerie.nl | SBBG Retail | All Rights Reserved
   
   
  We ❤ lingerie