✓ goed passend advies
✓ de grootste lingeriewinkel in Twente
✓ assortiment in cupmaat A t/m N
Advies via 074-2913377 of Whatsapp
 
 

Compressiebeha versus Sportbeha

Wij krijgen heel vaak de vraag: verkopen jullie ook sportbeha's? En ja natuurlijk, deze hebben wij ook in ons assortiment. Maar wij stellen dan ook altijd de wedervraag: is deze dan ook bedoeld voor het sporten? Want we merken, dat in veel gevallen de dame in kwestie een beha zoekt voor na een borstoperatie, een post-operatieve beha dus. Graag leggen we je het verschil uit tussen beide en het belang van een goede beha voor na je borstoperatie.

Compressiebeha versus Sportbeha

Het verschil tussen een compressiebeha en sportbeha

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Ons idee was een unieke lingeriespeciaalzaak,
waar iedereen goed kan slagen!
Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Na elk type van borstoperatie - borstamputatie, lumpectomie, reconstructie, borstverkleining of -vergroting, wil je er zeker van zijn dat je je lichaam helpt om zo effectief mogelijk te genezen. Dus welke beha heb je nodig na de operatie? Vaak wordt een sportbeha aanbevolen, omdat ze zachte cups hebben, geen beugels en ontworpen zijn om te voorkomen dat je borsten te veel stuiteren tijdens het sporten. Maar hoewel sportbeha's geweldig zijn om te sporten, zijn ze niet de beste optie na een operatie. In dit artikel gaan we dieper in op waarom het beter is om te kiezen voor een compressiebeha die specifiek is ontworpen om je herstel te ondersteunen.

Wat gebeurt er na een borstoperatie?

Om te begrijpen waarom compressiebeha's zo belangrijk zijn, helpt het om na te gaan wat er gebeurt na een borstoperatie. De behandeling van kanker omvat vaak het verwijderen van lymfeklieren - een deel van het natuurlijke drainagesysteem van het lichaam dat helpt om het vochtgehalte op peil te houden en het lichaam van gifstoffen te ontdoen. Wanneer je lymfestelsel is aangetast, kan je lichaam deze vloeistofniveaus niet zo effectief handhaven. Tijdens de operatie kan je ook enige ontsteking ervaren en kan de operatieplaats gezwollen en gekneusd zijn. Het verminderen van het risico op vochtophoping en ernstige blauwe plekken is de sleutel tot jouw herstel en belangrijk als het gaat om het behalen van een goed resultaat. Om deze redenen zijn compressiebeha's en -kleding een betere oplossing dan sportbeha's.

Sportbeha's daarentegen zijn ontworpen om je borsten te ondersteunen tijdens het sporten. Ze bieden niet de nodige kwaliteiten om je te ondersteunen na een borstingreep. We geven je graag vier redenen waarom een compressiebeha de beste keuze is om je herstel na een borstingreep te bevorderen.

1. Compressiebeha's zijn makkelijk te dragen
2. Compressiebeha's ondersteunen je waar het nodig is
3. Compressiebeha's zijn zacht en naadloos
4. Ze zijn specifiek ontworpen voor jouw herstel

Zou je hier nu eens meer over willen weten of vrijblijvend deze bekijken en/of passen? Kom gerust eens langs of maak een afspraak met Janneke Voor vragen over lingerie bent u van harte welkom in onze winkel of via onze klantenservice.
 

 • Assortiment in cupmaat A t/m J
 • Vermaak-/ coupeuse service
 • Innaaien zakjes borstprothesen
 • SEMH-gecertificeerd
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Mogelijkheid van private shopping
 • Grote & ruime paskamers
 • Makkelijk parkeren
 • Mammacare-afdeling
 • Én goed passend advies

 • Maak een afspraak - dan hebben wij zeker alle tijd

  maak afspraak ❭❭

  Diverse merken & modellen prothesen

  borstprothesen winkel

  Prachtige collectie protheselingerie

  protheselingerie
  protheselingerie
  protheselingerie
  protheselingerie
  protheselingerie
   
   
   
  © 2022 | dewereldvanlingerie.nl | SBBG Retail | All Rights Reserved
   
   
   
   
  We ❤ lingerie