Cyell beachwear

Cyell is een verfrissend Nederlands badmodemerk, verkrijgbaar tot en met cupmaat E. Prachtige felgekleurde designs worden door Cyell gecombineerd met mooie accessoires en bijbehorende elementen zoals strandjurken en kaftans.

Cyell Kyra Kaftan

€ 59,95


Cyell online bestellen

Bij de wereld van lingerie vindt u een uitgebreide collectie van het Nederlandse modemerk: Cyell. Cyell ontwerpt sinds 1995 beachwear, sleepwear en homewear collecties en is daarin zo succesvol dat het nu al in meer dan 1200 lingeriespeciaalzaken te koop is. De unieke stijl, de hoogwaardige materialen en het eigenzininge design maakt Cyell met name geliefd onder modieuze vrouwen, die positief en open in het leven staan. Verder onderscheidt Cyell zich door middel van oog voor detail en een perfecte pasvorm.

CYELL WINT OPNIEUW PRESTIGIEUZE DUITSE RETAILPRIJS
Tijdens een gala-avond in Muenchen, georganiseerd door het vakblad SOUS, werd de prestigieuze prijs "Sterne der Waesche" uitgereikt. Het Duitse vakblad SOUS doet jaarlijks onderzoek onder meer dan 500 retailers naar de best verkopende merken in de lingeriebranche. In de categorie Beachwear voor de jongere doelgroep kwam CYELL als beste merk naar voren. Uniek daarbij is dat Cyell drie jaar op rij werd genomineerd en voor de 2e keer deze prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen.

"Sterne der Waesche" is de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt in de Lingeriebranche. De prijs eert de inzet en de professionaliteit van de branche en wordt toegekend door brancheprofessionals. Een internationale jury van gerespecteerde lingerie fabrikanten en retailers brengt haar stem uit en stelt merken en winkels voor die in aanmerking komen voor een prijs. De prijs trekt internationale aandacht en wordt als een belangrijke brancheprijs bestempeld. De prijs wordt gezien als een stimulans richting de branche om voortdurend te blijven werken aan proces- en productverbeteringen.

"We zijn erg trots op deze prijs!" aldus Ella Wiersma, managing director van Cyell. "De Duitse markt is een erg kritische markt en stelt hoge eisen aan pasvorm en kwaliteit, deze prijs voelt dan ook als een kroon op ons werk. Fantastisch om met het hele Cyell team zo'n prestatie neer te zetten."

Badmodecollectie 2016 gepresenteerd

In de Fashion Dôme in Almere wordt de badmode voor 2016 gepresenteerd. Zo'n 70 merken laten daar de nieuwe trends zien aan winkeliers, die de bikini's en zwempakken en -broeken volgend jaar in hun assortiment kunnen opnemen. Volgens Ann Willen van Lise Charmel komen felle kleuren en dierenprints terug. Marloes Heijmans van kledingmerk Cyell is het daar helemaal mee eens en voegt er aan toe dat details en accessoires ook helemaal in zijn bij een strandoutfit. En bij de wereld van lingerie kunt u de strandkleding in felle kleuren en de bijbehorende accessoires vanzelfsprekend bestellen. Op zaterdag 9 maart organiseren wij onze jaarlijkse badmodeshow en u bent van harte welkom.

Cyell collectie gesorteerd op series: