Marie Jo

Een verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie & Marie Jo badmode - het grootste assortiment in Twente - en goed passend advies, dat is de wereld van lingerie. U vindt in onze webwinkel en lingeriespeciaalzaak de Marie Jo lingerie en Marie Jo Badmode collecties. Al onze medewerkers mogen zich officiele Marie Jo styliste noemen en krijgen periodiek bijscholing over de pasvorm en materialen.

lingeriewinkel Marie Jo


onze
winkel

Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Ons idee was een unieke lingeriespeciaalzaak, waar iedereen kan slagen. Van harte welkom!

Marja Kelder -

Marie Jo Styliste

VERKOZEN TOT FASHION BRAND VAN 2017

Marie Jo lingerie: voor de moderne, modebewuste vrouw

Marie Jo lingerie - een verleidelijk groot assortiment lingerie van Marie Jo. De wereld van lingerie is een bijzondere lingeriespeciaalzaak. Naast een van de grootste lingeriewinkels van Nederland kunt u het grootste deel van onze Marie Jo collectie ook online bestellen via onze webshop. Mocht u echter niet zo vertrouwd zijn met online bestellen van uw Marie Jo lingerie, dan bent u van harte welkom in onze winkel te Hengelo (Ov). Desgewenst kunnen wij u ook private shopping bieden, waarbij u op een voor u comfortabel moment de Marie Jo lingerie kunt komen passen.

Marie Jo is een van de - zo niet het - beste lingeriemerk van dit moment. Ongekend pasvorm, een mooie modieuze collectie met ruime maatvoering en ongekende kwaliteit. Naast de reguliere Marie Jo lingerie collectie vindt u bij de wereld van lingerie ook de Marie Jo l'Aventure collectie voor de iets jongere vrouw, maar de ook de Marie Jo Color Studio en de Marie Jo Badmode collectie. Tevens vindt u de voorgaande collecties afgeprijsd in onze Marie Jo outlet.

Marie jo biedt een uitgebalanceerde lingeriecollectie met zowel modieuze series als basis series zoals de Marie Jo Avero en de Marie Jo Jane. Met name de Marie Jo Avero met haar kenmerkende ruitmotief is de favoriet van heel veel dames. Naast de basiskleuren vindt u de Marie Jo Avero ook in modieuze kleuren bij de wereld van lingerie. In 2018 kwam de Marie Jo Badmode collectie nieuw in het assortiment.Route