Nieuw
Prima Donna Promise Geisha

Prima Donna

Promise Geisha

nu in de winkel!

Een absolute belofte dat deze serie de moeite waard is. Wat een beauty is deze serie Promise in de kleur geisha. Diverse modellen beha’s en slips welke zijn uitgevoerd in een zachte natuurtint met contrasterende zwarte kantbloemen.

✔ Verkrijgbaar in cupmaat: C t/m H
✔ Verkrijgbaar in winkel & webwinkel
✔ Goed passend advies: 074-2915160
✔ Een verleidelijk groot assortiment PrimaDonna
Wilt u advies over de juiste cupmaat?

Image
Veilig versturen Indien voorradig: binnen 1 werkdag
Iedere vrouw zou een lingeriesetje zoals uit de serie Promise in haar lingerielade moeten hebben liggen. Wat een werkelijk prachtige serie! Zo rijkelijk versierd, maar toch heel subtiel met een mooie glansbroderie en de zachte poedertint Geisha. Deze kleur is perfect voor onder zomerse kledij en ach… deze beha mag gezien worden!

KleurIvoor
Wasvoorschrift
Materialen:
Beschrijving:Een absolute belofte dat deze serie de moeite waard is. Wat een beauty is deze serie Promise in de kleur geisha. Diverse modellen beha’s en slips welke zijn uitgevoerd in een zachte natuurtint met contrasterende zwarte kantbloemen. Daarnaast zijn de bandjes sierlijk afgewerkt en zijn de cups versierd met een glasbroderie. De pasvorm is werkelijk subliem en je voelt je vrouwelijk, verleidelijk en glamoureus in deze serie.


Kunnen wij u helpen in onze winkel?
Maak een vrijblijvende afspraak in onze winkel voor goed passend advies. Gewoon langskomen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

Danielle

Danielle
PrimaDonna styliste


Uit de nieuwe collectie