Prima Donna ootmarsum

Op slechts 15 km van ootmarsum vindt u in Hengelo de wereld van lingerie - een unieke lingeriewinkel. Vijf keer op rij genomineerd voor beste lingeriespeciaalzaak. Met een verleidelijk groot assortiment Prima Donna lingerie, Prima Donna Badmode, Prima Donna Twist & Prima Donna Sport. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens vanuit ootmarsum naar onze winkel te komen: makkelijk & gratis parkeren.

lingeriewinkel Prima Donna


onze
winkel

Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Ons idee was een unieke lingeriespeciaalzaak, waar iedereen kan slagen. Van harte welkom!

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse

welkom in de wereld van Prima Donna nabij ootmarsum!

Een verleidelijk groot assortiment Prima Donna lingerie en badmode

In Hengelo vindt u vlakbij ootmarsum een bijzondere en een van de grootste lingeriespeciaalzaken van NL, de wereld van lingerie. Een verleidelijk groot assortiment Prima Donna lingerie en Prima Donna badmode en een gedegen advies plus goede service, daarmee onderscheidt de wereld van lingerie zich nadrukkelijk. U kunt gratis en makkelijk voor onze deur parkeren dus we zijn vanuit ootmarsum eenvoudig te bereiken. U vindt bij ons altijd een ruime keuze lingerie voor grote cupmaten (C-D-E-F-G-H-I-J) of wellicht vindt u nog iets in onze Prima Donna outlet. Bel met onze winkel 074-2913377 voor vrijblijvend advies op maat.

Of u nu op zoek bent naar Prima Donna lingerie voor grote (cup)maten, advies wenst rondom zwanger schapslingerie of na een borst(besparende ) operatie, u bent van harte welkom in onze moderne winkel met warme uitstraling. Met een oppervlakte van 260 m2 behoort de wereld van lingerie tot de grote lingerie speciaalzaken. Daarnaast kunt u nagenoeg de gehele Prima Donna lingerie collectie ook online winkelen.

U vindt op www.dewereldvanlingerie.nl een ruime collectie lingerie en nachtmode in de cupmaat A tot en met I. En mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan bekijken we graag en vrijblijvend of dit artikel voor u kan worden nabesteld. Voor vragen over lingerie bent u van harte welkom in onze winkel of via onze klantenservice.Route vanuit ootmarsum: