SALE
Prima Donna Deauville Persian

Prima Donna

Deauville Persian


Een serie van Prima Donna met een legendarische pasvorm en een elegante, luchtige look. Persian Red is een warm rode tint met frisse, frambooskleurige broderie.

✔ Verkrijgbaar in cupmaat: C t/m H
✔ Verkrijgbaar in winkel & webwinkel
✔ Goed passend advies: 074-2915160
✔ Een verleidelijk groot assortiment PrimaDonna
✔ De Prima Donna Deauville in alle kleuren
Wilt u advies over de juiste cupmaat?

Image
nu met korting!
Veilig versturen Indien voorradig: binnen 1 werkdag
Wat ons betreft de Rolls Royce onder de beha's. Wat prachtig deze fantastische kleur Persian Red in de vertrouwde goede pasvorm van de Deauville. Dé beha voor de grotere cupmaten, die perfect ondersteund en de borsten goed lift en centreert waardoor je optisch een smallere buste hebt. Bij deze serie heb je gegarandeerd de perfecte combinatie tussen comfort, ondersteuning en elegantie!

KleurRood
Wasvoorschrift
Materialen:deauville_persian_red.jpg
Beschrijving:Een serie van Prima Donna met een legendarische pasvorm en een elegante, luchtige look. De bovencups zijn afgewerkt met subtiel glanzende broderie die doorloopt in de schouderbandjes, fijne oplichtende lijntjes geven de ondercups een extra lichte en jonge look. De cups zijn dieper dan eender welke andere Prima Donna-bh. Dé oplossing voor moeilijke borsten. Persian Red is een warm rode tint met frisse, frambooskleurige broderie.


Kunnen wij u helpen in onze winkel?
Maak een vrijblijvende afspraak in onze winkel voor goed passend advies. Gewoon langskomen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

Danielle

Danielle
PrimaDonna styliste


Uit de nieuwe collectie