Grote cupmaten

Items 1 tot en met 24 van het totaal 39

per page
Page:
  1. 1
  2. 2

Items 1 tot en met 24 van het totaal 39

per page
Page:
  1. 1
  2. 2

Grote cupmaten online bestellen

Welkom bij de wereld van lingerie, wij zijn de online lingeriespeciaalzaak. Wij voeren een diep en breed assortiment en u vindt dan ook bij ons een ruime keuze lingerie in grote cupmaten. Niet alleen kunt u bij ons merken als Prima Donna, Syl, Freya en Prima Donna Twist online bestellen in alle maten, maar wij voeren ook de grote maten van onder andere Marlies Dekkers en Marie Jo. Daarnaast bieden wij ook de badmode in grotere maten; van oa Sunflair en Freya. Mocht u vragen hebben of op zoek zijn naar een beha in een bepaalde grote cupmaat, laat het ons dan weten. Deze bestellen wij graag voor u na. Het volledige assortiment kunt u ook in onze lingeriewinkel te hengelo komen passen. De koffie staat voor u klaar!

Daarom zijn onze borsten groter dan ooit
Journaliste en kersverse moeder Florence Williams heeft het in haar nieuwe boek 'Breasts: A Natural and Unnatural History' over het feit dat borsten vandaag groter zijn dan ooit. Zo schrijft ze dat de gemiddelde vrouw nu een volle C-cup heeft. Williams werd uitgenodigd om deel te nemen aan een studie rond moedermelk. Ze stemde in, maar besloot voor zichzelf om de studie iets breder te maken. Zo heeft ze ontdekt dat de gemiddelde cupmaat groter is in vergelijking met vroeger omdat veel vrouwen zonder aarzelen naar een plastisch chirurg stappen. 'Vrouwen hebben altijd al sokken onder hun T-shirt gepropt om een vollere boezem te creeren', schrijft Williams. 'Nu is dat niet meer nodig'.

Het belang van een goede beha bij grote cupmaten
Juist voor dames met een grote cupmaat is het van belang om een goede beha te dragen. Het gewicht van uw buste, in combinatie met een slechte beha kan leiden tot nek, schouder of rugklachten. Daarnaast voelen sommige dames zich onzeker over het lichaam. Een goede beha draagt bij aan een zelfverzekerde houding, doordat uw vrouwelijke vormen mooi worden geaccentueerd. Het is echter een misverstand dat er geen mooie lingerie wordt gemaakt voor de grote cupmaat, alleen hebben veel winkels deze grote maten niet standaard in het assortiment. Zoals de naam echter al verraadt is de wereld van lingerie anders. Wij onderscheiden ons in een bijzonder breed assortiment, waaronder dus ook grote cupmaat lingerie. En mocht u nu niet helemaal zeker zijn over uw maat; kom dan eens langs in onze winkel te Hengelo. Hier wordt in alle rust uw maat opgenomen en dan weet u zeker dat u een goede beha, in de juiste maat draagt.

Ongeveer 70% van de vrouwen draagt een verkeerde behamaat. Een goede behamaat is niet alleen belangrijk om er leuk uit te zien, maar als gezegd leidt een verkeerde maat beha ook tot rug- en of nekklachten. Vanwege het grotere gewicht van een grote cupmaat is dan het dragen van de juiste behamaat nog eens extra belangrijk. Bij dames met een grote maat gaat het echter niet alleen om de juiste grootte; maar ook om de juiste vorm en vooral de juiste ondersteuning.