Klantenservice

De Wereld van Lingerie streeft ernaar om (online) winkelen zo plezierig en gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder treft u over een aantal onderwerpen informatie aan. Indien u vraag hier niet bij staat kunt u deze stellen via 074 2915160 of via onze contactpagina. Uw vraag wordt vervolgens zo snel mogelijk beantwoord door één van de medewerksters. Onze winkel is bereikbaar via 074 2913377.

Over de Wereld van Lingerie

Welkom bij de lingerie specialist: de wereld van lingerie.U vindt bij ons een verleidelijk groot assortiment lingerie van bekende A-merken zoals Prima Donna, Cyell, Freya, Marie Jo en Marlies Dekkers. Deze lingerie kunt u eenvoudig bestellen via zowel onze webwinkel, als in de grootste lingeriespeciaalzaak van Nederland, te Hengelo (Ov). Hier vindt u tevens de grootste Marlies Dekkers shop-in-shop van ruim 40m2, met het volledige assortiment. Bestellingen in onze webwinkel boven €75 worden gratis thuisbezorgd.

Adresgegevens de Wereld van Lingerie

de Wereld van Lingerie
Sloetsweg 106
7557 HR HENGELO (Ov)

Wat als u een klacht heeft?

Wij streven ernaar (online) winkelen zo makkelijk, leuk en veilig mogelijk te maken. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat uw bestelling niet naar wens is of dat u een klacht heeft over ons. Wij vragen u deze klacht te melden via 074 2915160 of via ons contactformulier zodat wij deze zo snel mogelijk voor u op kunnen lossen.

Meer over ruilen / retourneren

U kunt iedere bestelling bij de wereld van lingerie vanzelfsprekend retour sturen. Via onze webwinkel kunt u kijken of er een ander product op voorraad is en deze kunt u vervolgens bestellen en betalen. Zodra wij uw retourzending vervolgens hebben ontvangen zullen wij zo snel mogelijk het bedrag hiervan aan uw crediteren. Bij uw bestelling vindt u alle details omtrent ruilen/ retourneren. Langskomen in onze winkel kan natuurlijk ook.

Hoe kunt u betalen?

U kunt bij de wereld van lingerie op een aantal volkomen veilige manieren betalen. Naast Ideal ondersteunen wij ook PayPal en regulier vooruitbetalen. Vermeldt u aub in het geval van een vooruitbetaling wel altijd even het bestelnummer bij uw betaling, zodat wij deze zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Onze bankgegevens zijn:

RABOBANK: 1492.75.846
Plaats: HENGELO (Ov)
Op naam van: SBBG Retail
IBAN: NL61 RABO 0149275846
BIC: RABONL2U

Kunnen wij een product nabestellen voor u?

Jazeker. De dames van onze klantenservice bestellen graag een product voor u na. Neemt u contact op via het contactformulier en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Wat zijn de kosten voor verzenden?

Binnen Nederland zijn er geen verzendkosten voor bestellingen boven de €75,- en rekenen wij een vast bedrag van €5,- daaronder. Voor België, Duitsland en de rest van Europa rekenen wij eveneens €5,- ongeacht de hoogte van de bestellingen en buiten Europa rekenen wij standaard €17,-. Wij verzenden via TNT en u ontvangt uw bestelling in een neutrale verpakking waarvoor getekend dient te worden.

Versturen wij ook naar België?

Bestellingen worden door ons ook verstuurd naar België en andere landen. Hou er aub rekening mee dat de maten op onze website de Europese maten zijn.

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen

Direct na uw bestelling ontvangt u van ons per e-mail de bestelbevestiging. Wij vragen u deze goed te controleren en in het geval van fouten direct contact met ons op te nemen (contactformulier). Indien u geen bestelbevestiging heeft ontvangen dan kunnen daarvoor een aantal oorzaken zijn:

  • Bij de bestelling heeft u een typefout in uw e-mail adres gemaakt.
  • De bevestiging is terecht gekomen in uw spam-box of de map ongewenste mail.