Klantenservice"Tevreden?.. zegt het voort, ontevreden?.. zeg het ons...". In het geval van vragen of klachten helpen wij graag. Hieronder vindt u een ons antwoord op een aantal vragen, maar u kunt ook altijd contact opnemen via 074 2915160 (webwinkel) of 074 2913377 (winkel). Dan help ik of één van mijn collega's u graag verder.

Danielle
Danielle - lingerie styliste


Wij versturen onze producten door heel NL met €2,50 verzendkosten (Gratis vanaf €100) of u kunt er voor kiezen om de artikelen gratis af te halen in onze winkel. Normaal gesproken wordt uw bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd, u ontvangt hiervan een bevesting en track & trace code van Postnl.
Mocht een bestelling niet goed passen, dan kunt u dit retour sturen binnen 14 dagen. Na ontvangst van de retourzending zullen wij deze controleren en ontvangt u het geld terug. Er kunnen enkele werkdagen verschil zitten in de ontvangst van uw retour en het terugbetaling van uw bestelling. Mocht u desondanks het gevoel hebben dat er iets niet goed gaat, meldt dit dan ajb via 074 2915160 (webwinkel). Ook afgeprijsde artikelen kunnen worden geretourneerd. Bij uw bestelling vindt u een formulier met daarop alle informatie over ons retourproces.
Wij streven ernaar om uw online bestelling nog dezelfde dag uit te leveren. Indien u een artikel heeft besteld dat door ons moet worden nabesteld, dan kan dit oplopen tot 4 werkdagen. Dit wordt vermeld tijdens het bestellen. Tevens komt het voor dat de pakketdienst er een dag langer over doet. Via 074 2915160 (webwinkel) kunnen wij u altijd even informeren over stand van uw bestelling. Bel vooral even bij vragen. U ontvangt van ons een track&trace code om uw bestelling tot kunnen volgen. Daarnaast ontvangt u altijd een bestelbevestiging. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan zijn de meest voorkomende oorzaken: 1. hij is terechtgekomen in uw SPAM-box, 2. er is een spelfout gemaakt in het emailadres of 3. Er is iets niet goed gegaan tijdens het betaalproces. In dat laatste geval adviseren we ook om even te bellen.
Wij doen elke dag ons uiterste best om dames in heel Nederland te voorzien van goed passend advies. Desondanks gaan er soms dingen fout; een retourverzending wordt niet snel genoeg verwerkt, een artikel niet goed verzonden etc. Wij lossen dit altijd naar tevredenheid op en willen graag dat al onze klanten tevreden zijn. Biedt ons deze mogelijkheid door uw klacht of onvrede te melden via 074 2915160. Hartelijk dank!
We durven wel met gepaste trots te stellen dat wij nagenoeg voor iedere vrouw een passend beha kunnen vinden. In de eerste plaats omdat wij allemaal gek zijn van lingerie en badmode. Zo bieden wij een zeer ruime collectie lingerie & badmode, maar ook de mogelijkheid om vrijblijvend artikelen na te bestellen indien niet voorradig. Dit geldt zelfs indien gewenst voor afgeprijsde artikelen. Daarnaast hebben wij een eigen pasruime voor het aanmeten van borstprothesen. En bezoeken wij geregeld dames thuis voor goed passend advies. Dit kan een uitkomst zijn voor dames op leeftijd of met gezondheidsproblemen. Ook bieden wij de mogelijkheid van winkelen onder begeleiding. Kortom, we doen er alles aan om lingerie kopen voor iedere dame een plezier te laten zijn. Staat uw situatie er niet bij en ziet u op tegen een bezoek aan de winkel, meldt het ons via 074-2913377 en dan denken we mee over een passende oplossing.
Het opmeten van de cupmaat is een vak apart, niet voor niets worden al onze medewerkster hier periodiek in getraind. Dit komt omdat door verandering van gewicht, leeftijd of hormonen (bijv. zwangerschap)- ook uw cupmaat kan veranderen. Daarom willen wij u in de eerste plaats vragen om langs te komen in onze lingeriewinkel voor het antwoord op deze vraag. Hier nemen wij gratis uw maat op, welke daarna ook in ons systeem wordt gezet, zodoende kunnen wij u altijd goed van advies voorzien.

lingeriewinkel hengelo

onze
winkel

Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Ons idee was een unieke lingeriespeciaalzaak, waar iedereen kan slagen. Van harte welkom!

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse

welkom in de wereld van lingerie

Een verleidelijk groot assortiment lingerie nacht- & badmode

In Hengelo vindt u een bijzondere en een van de grootste lingeriespeciaalzaken van NL, de wereld van lingerie. Een verleidelijk groot assortiment lingerie, nacht- en badmode en een gedegen advies plus goede service, daarmee onderscheidt de wereld van lingerie zich nadrukkelijk. U kunt gratis en makkelijk voor onze deur parkeren dus we zijn eenvoudig te bereiken.

Of u nu op zoek bent naar lingerie voor grote (cup)maten, advies wenst rondom zwangerschapslingerie of na een borst(besparende ) operatie, u bent van harte welkom in onze moderne winkel met warme uitstraling. Met een oppervlakte van 260 m2 behoort de wereld van lingerie tot de grote lingeriespeciaalzaken. Daarnaast kunt u nagenoeg onze gehele collectie ook online winkelen.

U vindt op www.dewereldvanlingerie.nl een ruime collectie lingerie en nachtmode in de cupmaat A tot en met I. En mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan bekijken we graag en vrijblijvend of dit artikel voor u kan worden nabesteld. Voor vragen over lingerie bent u van harte welkom in onze winkel of via onze klantenservice.

ons
team

Danielle

lingeriestyliste

Janneke

Eigenaresse & Mamacare adviseur

Gerda

lingeriestyliste

Marja

lingeriestyliste

Maaike

lingeriestyliste

Iris

lingeriestylisteWaar vindt u ons?


contact informatie

adres

Sloetsweg 106, Hengelo

telefoon winkel:

074 2913377

telefoon webwinkel

074 2915160

social media:

openingstijden

Dagen Tijden
Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30 (koopavond op afspraak)
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30 (koopavond op afspraak)
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09.30 - 17.00
Zondaggesloten

voor iedere vrouw, cupmaat en verhaal - met recht een wereld van lingerie

De wereld van lingerie is een unieke lingeriespeciaalzaak. Naast onze fysieke lingeriewinkel in Hengelo (Ov), bieden wij ook de mogelijkheid van online winkelen. Onze collectie is zo opgebouwd dat elke vrouw bij ons kan slagen en in de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste lingerie-speciaalzaak van Nederland. De afgelopen 10 jaar heeft ons team hard gewerkt om de beste lingeriespeciaalzaak te worden. Elke dag weer proberen wij door gedegen advies, goede service en een onderscheidende collectie onze klanten aangenaam te verrassen.

Onze verleidelijk grote collectie lingerie, nacht- & badmode omvat zowel bekende als minder bekende merken. Voor alle merken geldt dat een goede pasvorm en prijs-kwaliteit verhouding bepalend zijn of deze worden opgenomen in onze collectie. Standaard bieden wij een ruim assortiment dat loopt van cupmaat A t/m J - en deze collectie is ongeëvenaard in Twente en omstreken- met onder andere merken zoals: Prima Donna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Syl, Sunflair, Mey, Beachlife & Seafolly.

U vindt bij ons een ruime collectie. Dus woont u in Hengelo en zoekt u naar sportbeha's, grote cupmaten, borstprotheses, een mooi badpak of stijlvolle lingerie? U kunt zeker slagen! Onze zeer ruime lingeriespeciaalzaak vindt u aan de Sloetsweg 106, te Hengelo. Voor onze deur kunt u gratis parkeren en desgewenst bieden wij ook de mogelijkheid van private shopping - hierbij kunt u op afspraak bij ons winkelen. Al onze medewerksters zijn erkent lingerie-styliste, waarvoor jaarlijks nascholing is vereist. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.