de wereld van lingerie hengelo

Een verleidelijk groot assortiment lingerie & badmode:

In Hengelo (Ov) vindt u een bijzondere en één van de grootste lingeriespeciaalzaken van NL, de wereld van lingerie. Een verleidelijk groot assortiment lingerie, nacht- en badmode en een gedegen advies plus goede service, daarmee onderscheidt de wereld van lingerie zich nadrukkelijk. Of u nu op zoek bent naar lingerie voor grote (cup)maten, advies wenst rondom zwangerschapslingerie of na een borst(besparende ) operatie, u  bent van harte welkom in onze moderne winkel met warme uitstraling. Met een oppervlakte van 260 m2 behoort de wereld van lingerie tot de grote lingeriespeciaalzaken. Daarnaast kunt u nagenoeg onze gehele collectie ook online winkelen. U vindt op www.dewereldvanlingerie.nl een ruime collectie lingerie en nachtmode in de cupmaat A tot en met I. En mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan bekijken we graag en vrijblijvend of dit artikel voor u kan worden nabesteld. Voor vragen over lingerie bent u van harte welkom in onze winkel of via onze klantenservice 074 2915160.

de wereld van lingerie hengelo

 
Waarom eens bij ons langs komen?

✔ Zeer uitgebreide collectie lingerie & badmode
✔ Cupmaat A t/m I - volop grote cupmaten
✔ Nabestellen geen enkel probleem - kleine moeite
✔ Mogelijkheid van private shopping ☎ 074 2913377
✔ Altijd uw maat even opgenomen
✔ Genomineerd voor lingeriespeciaalzaak van NL
✔ Makkelijk bereikbaar
✔ Advies op maat na bijv. borstkanker of borstreconstructie
✔ Gratis parkeren voor de deur en een lekker kopje koffie!
 
Onze adresgegevens: de wereld van lingerie - sloetsweg 106 - 7557 HR HENGELO - winkel: 074 2913377
 

Onze Lingeriewinkel:

De wereld van lingerie is een bijzondere lingeriewinkel in Hengelo, en makkelijk bereikbaar. Wij zijn gevestigd aan de Sloetsweg 106, naast Nijhof schoenen en u kunt gratis en gemakkelijk voor onze deur parkeren. De wereld van lingerie biedt een verleidelijk groot assortiment lingerie & badmode in de cupmaten A t/m I. In 2013, 2014 en 2015 is onze winkel genomineerd voor de titel van lingeriespeciaalzaak van Nederland; mede vanwege het bijzonder ruime aanbod en de goede service. De wereld van lingerie gelooft in een combinatie van een reguliere winkel en een webwinkel. Uiteindelijk is lingerie een heel persoonlijk product en kopen veel vrouwen dit het liefste in de lingeriewinkel. Maar soms is het handiger om het online te kopen, zodat u niet naar de winkel hoeft te komen. Bij de wereld van lingerie is dat alles vanzelfsprekend mogelijk. Indien gewenst kunt u ook uw bestelling online plaatsen en vervolgens ophalen in onze winkel; zodoende weet u zeker dat als u naar onze winkel komt, het door u gewenste artikel voorradig is. Om teleurstellingen te voorkomen en dat u voor 'niets' naar onze winkel rijdt kunt u ook altijd even bellen (074 2913377) om een artikel te reserveren. En mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn dan wordt dit graag & vrijblijvend voor u nabesteld.
 
De wereld van lingerie heeft eveneens een bijzonder breed assortiment lingerie en badmode voor dames met een grote cupmaat. Als u op zoek bent naar grote cupmaten lingerie dan is de rit vanuit Hengelo zeker de moeite waard. Ook hiervoor geldt dat u grote cupmaten eenvoudig via onze webwinkel het actuele aanbod kunt bekijken voordat u vanuit Hengelo naar ons toe rijdt. Wat dacht u van merken zoals Prima Donna, Prima Donna Twist, Prima Donna Badmode, Syl design, Rosa Faia, Freya en Sunflair? Wilt u lingerie winkel met iets meer privacy? Dan is het ook mogelijk om bij ons private shopping te doen; hierbij blijven wij 's avonds gewoon iets langer open voor u en uw vriendinnen. Private shopping wordt ook vaak aangeboden aan dames die zijn getroffen door borstkanker of een borstreconstructie. Wilt u liever niet langskomen? Dan kunt u ook eenvoudig online shoppen vanuit Hengelo; met altijd de zekerheid dat uw artikel indien voorradig de volgende dag wordt geleverd.

 Onze lingeriewinkel te Hengelo (Ov)

Doordat gratis voor onze deur kan worden geparkeerd is de wereld van lingerie goed bereikbaar vanaf de A1. Ideaal als u bijvoorbeeld uit Borne, Tubbergen of Vriezenveen komt!

Bikini & Badmode Hengelo

Naast lingerie kunt u vanuit Hengelo; ook terecht bij de wereld van lingerie voor badmode en bikini. Jaarlijks wordt aan het begin van het badmodeseizoen de volledige badmodecollectie geshowed tijdens onze gezellige badmode dag. Deze dag is zeer geschikt om eens vanuit Hengelo een kijkje te komen nemen, want u heeft direct het volledige beeld van de nieuwe collectie. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en aanbiedingen. Graag tot ziens in onze lingeriewinkel, de koffie staat klaar!