Goed passend adviesZiet u op tegen het passen van lingerie? Bestaat er geen "mooie" lingerie in uw cupmaat? Gelooft u dat protheselingerie altijd "saai" moet zijn? Of bent u gewoon toe aan een mooi lingerie- of badmodesetje inclusief goed passend advies? Allemaal één van de vele redenen waarom dames bij ons een lingerie styling afspraak maken. Gewoon omdat er echt véél meer mogelijk is dan u wellicht denkt!


✔ Een warm welkom - met een kopje koffie & thee
✔ Een styliste die alle tijd heeft én neemt
✔ Het goed bepalen van uw cupmaat (80% draagt de verkeerde maat)
✔ Goed passend advies over vorm, materiaal, type en natuurlijk kleur
✔ Laat u verrassen, kom eens langs - de koffie of thee staat klaar
lingeriewinkel hengelo

onze
winkel

Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Ons idee was een unieke lingeriespeciaalzaak, waar iedereen kan slagen. Van harte welkom!

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse

welkom in de wereld van lingerie

Een verleidelijk groot assortiment lingerie nacht- & badmode

In Hengelo vindt u een bijzondere en een van de grootste lingeriespeciaalzaken van NL, de wereld van lingerie. Een verleidelijk groot assortiment lingerie, nacht- en badmode en een gedegen advies plus goede service, daarmee onderscheidt de wereld van lingerie zich nadrukkelijk. U kunt gratis en makkelijk voor onze deur parkeren dus we zijn eenvoudig te bereiken.

Of u nu op zoek bent naar lingerie voor grote (cup)maten, advies wenst rondom zwangerschapslingerie of na een borst(besparende ) operatie, u bent van harte welkom in onze moderne winkel met warme uitstraling. Met een oppervlakte van 260 m2 behoort de wereld van lingerie tot de grote lingeriespeciaalzaken. Daarnaast kunt u nagenoeg onze gehele collectie ook online winkelen.

U vindt op www.dewereldvanlingerie.nl een ruime collectie lingerie en nachtmode in de cupmaat A tot en met I. En mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan bekijken we graag en vrijblijvend of dit artikel voor u kan worden nabesteld. Voor vragen over lingerie bent u van harte welkom in onze winkel of via onze klantenservice.

ons
team

Danielle

lingeriestyliste

Janneke

Eigenaresse & Mamacare adviseur

Gerda

lingeriestyliste

Marja

lingeriestyliste

Maaike

lingeriestyliste

Iris

lingeriestylisteWaar vindt u ons?


contact informatie

adres

Sloetsweg 106, Hengelo

telefoon winkel:

074 2913377

telefoon webwinkel

074 2915160

social media:

openingstijden

Dagen Tijden
Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30 (koopavond op afspraak)
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30 (koopavond op afspraak)
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09.30 - 17.00
Zondaggesloten

voor iedere vrouw, cupmaat en verhaal - met recht een wereld van lingerie

De wereld van lingerie is een unieke lingeriespeciaalzaak. Naast onze fysieke lingeriewinkel in Hengelo (Ov), bieden wij ook de mogelijkheid van online winkelen. Onze collectie is zo opgebouwd dat elke vrouw bij ons kan slagen en in de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste lingerie-speciaalzaak van Nederland. De afgelopen 10 jaar heeft ons team hard gewerkt om de beste lingeriespeciaalzaak te worden. Elke dag weer proberen wij door gedegen advies, goede service en een onderscheidende collectie onze klanten aangenaam te verrassen.

Onze verleidelijk grote collectie lingerie, nacht- & badmode omvat zowel bekende als minder bekende merken. Voor alle merken geldt dat een goede pasvorm en prijs-kwaliteit verhouding bepalend zijn of deze worden opgenomen in onze collectie. Standaard bieden wij een ruim assortiment dat loopt van cupmaat A t/m J - en deze collectie is ongeëvenaard in Twente en omstreken- met onder andere merken zoals: Prima Donna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Syl, Sunflair, Mey, Beachlife & Seafolly.

U vindt bij ons een ruime collectie. Dus woont u in Hengelo en zoekt u naar sportbeha's, grote cupmaten, borstprotheses, een mooi badpak of stijlvolle lingerie? U kunt zeker slagen! Onze zeer ruime lingeriespeciaalzaak vindt u aan de Sloetsweg 106, te Hengelo. Voor onze deur kunt u gratis parkeren en desgewenst bieden wij ook de mogelijkheid van private shopping - hierbij kunt u op afspraak bij ons winkelen. Al onze medewerksters zijn erkent lingerie-styliste, waarvoor jaarlijks nascholing is vereist. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.