Maidenform shapewear

Bij de wereld van lingerie vindt u een verleidelijke groot collectie shapewear van Maidenform.

Maidenform online bestellen; Welkom in onze webwinkel. De wereld van lingerie is de online lingeriespeciaalzaak en biedt een ruime collectie Shapewear en corrigerend ondergoed van onder meer het merk Maidenform. Shapewear is speciale ondermode die uw lichaamsrondingen waar nodig corrigeert en uw verschijning daarmee extra vrouwelijk maakt. Indien u vragen heeft over het juiste type shapewear voor uw type kleding of gelegenheid of vragen heeft over de pasvorm, schroom dan niet om deze te stellen via onze klantenservice. Al onze medewerksters mogen zich officieel lingeriespecialiste noemen en kunnen u daarom goed adviseren bij uw aankoop. Wij wensen u veel online winkelplezier!

Shapewear bij de Nederlandse vrouw
Van de Nederlandse vrouwen draagt 43% wel eens corrigerend ondergoed. Bij jongeren is vooral de push-up bh populair. Vrouwen vanaf 30 jaar en ouder kiezen eerder voor corrigerend ondergoed dat de buik platter laat lijken. De belangrijkste reden waarom vrouwen shapewear dragen, is om hun buik platter te laten lijken. Maar liefst 67 procent geeft aan wel eens ondergoed te dragen speciaal om de buik te corrigeren. Dit blijkt uit onderzoek van GFK, in opdracht van Textilia, onder tweeduizend vrouwen.

Behalve om de buik te corrigeren, dragen veel vrouwen shapewear om de vorm van hun borsten te verbeteren (23%) of om hun heupen slanker te laten lijken (21%). Opvallend is dat vrouwen uit het noorden van Nederland relatief vaker ondergoed dragen om de bovenbenen er slanker uit te laten zien, dan vrouwen uit andere delen van het land.

Vrouwen jonger dan dertig jaar dragen relatief vaker shapewear om de vorm van hun borsten mooier te laten lijken, dan oudere vrouwen. Het zijn vooral meisjes in de leeftijd van 13 tot 19 jaar en vrouwen tussen de 20 en de 29 jaar die kiezen voor een voorgevormde of een push-up bh. Shapewear om de bovenbenen te corrigeren, is in deze leeftijdscategorie niet populair. Bij vrouwen vanaf 30 jaar en ouder is shapewear voor heupen, billen en bovenbenen erg in trek. Meer dan de helft van alle ondervraagde vrouwen geeft aan dit wel eens te dragen.

Maidenform ziet Benelux als belangrijke groeimarkt
De Amerikaanse bodyfashionfabrikant Maidenform ziet de Benelux als een belangrijke groeimarkt. Dat zegt countrymanager Linda Forest in een gesprek met modevakblad Textilia. Daarbij ziet Maidenform niet alleen kansen voor de shapewearproducten maar ook voor de recent aangekochte licenties voor DKNY en Donna Karan.

Volgens Forest groeit het aantal verkooppunten van de merken van Maidenform nog steeds. Voordat Forest vier jaar geleden bij Maidenform kwam, lag het merk alleen bij de Bijenkorf en lingeriespeciaalzaken. Nadat Forest het voororderprogramma beter organiseerde en sneak previews introduceerde, is het aantal verkooppunten toegenomen. Tegenwoordig heeft bijna elke bodyfashionwinkel wel een lichaamscorrigerend product in de winkel liggen.

Nu Maidenform een sterke basiscollectie heeft, is het de bedoeling om de shapewearcollecties verder uit te breiden. Er komt een luxere Decadence-lijn waarin alle producten uit het Maidenform-bestand samenkomen met beha`s en shapewear. Verder komt Maidenform met collecties van de licenties DKNY en Donna Karan. Dat vertaalt zich in strakke ingebreide hemdjes en jurkjes met corrigerende eigenschappen maar tevens mooi genoeg om ook als bovenkleding gebruikt te worden