✓ goed passend advies
✓ de grootste lingeriewinkel in Twente
✓ assortiment in cupmaat A t/m N
Advies via 074-2913377 of Whatsapp
 
 

Mammacare

Welkom bij de wereld van lingerie - de mammacare specialist van Twente - met als specialisatie borstprothesen, protheselingerie & prothesebadmode. Deze combinatie is bijzonder - en veel dames zijn verbaasd om de mogelijk die er zijn qua lingerie & badmode, ook in combinatie met een borstprothese. Wij zijn een erkend speciaalzaak voor de aanmeting van borstprotheses, lingerie en badkleding.

de wereld van lingerie winkel

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Eigenaresse & Mammacare-adviseuse

maak afspraak ❭❭

Met regelmaat krijgen wij een vraag over het verschil tussen een sport- & prothesebeha..

lees verder ❭❭

Volg ons op onze speciale Mammacare Facebookpagina, voor nieuws & tips

bekijk Facebook ❭❭


Bekijk onze folder of maak een afspraak

maak afspraak ❭❭ bekijk folder ❭❭

Of bel met 074-291337

De erkend speciaalzaak voor Mammacare

 Mammacare hengelo winkel

Prachtige collectie protheselingerie

Mammacare
Mammacare
Mammacare
Mammacare
Mammacare

Ruim assortiment prothesebadmode

prothesebadmode Mammacare
Mammacare prothesebadmode
prothesebadmode Mammacare
prothesebadmode Mammacare
prothesebadmode Mammacare

Het overkomt gemiddeld 1 op de 9 vrouwen

Het overkomt gemiddeld 1 op de 9 vrouwen: een borstoperatie. Dit is een lastige en emotionele ervaring die veel energie vergt. Maar veel vrouwen ervaren na verloop van tijd dat er nog iets gebeurt: na de roerige periode nemen de momenten waarop u het gevoel krijgt weer echt te leven, toe. Wanneer u net hebt gehoord dat u borstkanker hebt, kan dat een grote impact hebben op u en op uw omgeving. Het kan u voor korte of langere tijd uit evenwicht brengen. De ziekte of behandelingen kunnen gevolgen hebben op veel verschillende levensgebieden. naast de fysieke beperkingen kunnen er ook zaken spelen als angst, onzekerheid en verdriet. Graag willen wij u na die roerige periode begeleiden en op zoek gaan wat het beste bij u past zodat u zich veilig, zelfverzekerd en comfortabel voelt. We vertellen u graag over de verschillende prothesen, geven u praktische tips en persoonlijk advies. Bij ons vindt u (deel) prothesen in meerdere modellen en maten van diverse merken.

de wereld van lingerie winkel

Mammacare: goed passend advies, na borstkanker

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Ons idee was een lingeriespeciaalzaak gecombineerd met Mammacare, waar iedereen - juist na borstkanker - goed kan slagen
Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Een borstprothesen is een adequaat hulpmiddel en moet ten aller tijde voldoen en passend zijn. Is dit het geval, dan heeft u minimaal om de 2 jaar recht op een nieuwe mammaprothese. Na deze 2 jaar kijken wij samen met u of uw huidige mammaprothese nog voldoet, of dat de mammaprothese vervangen moet worden. Mocht de borstprothese niet meer fijn zitten of heeft u het gevoel dat u verschil ziet tussen uw borstprothese en uw eigen borst kunt u ten aller tijde contact met ons op nemen. Mocht er een maatverschil zijn dan komt u in veel gevallen in aanmerking voor een nieuwe goed passende mammaprothese.

Praktisch: Bij de eerste afspraak voor een borstprothesen vraagt de verzekeraar dat wij een artsenverklaring van u in huis hebben. Deze arts-verklaring kunt u aanvragen bij uw behandelend specialist of uw huisarts. In de meeste gevallen kunnen wij meteen uw mammaprothese leveren tijdens de afspraak. Mochten wij uw prothese niet direct voorradig hebben dan kunnen wij deze voor u bestellen en binnen 2-4 werkdagen leveren. Daarnaast declareren wij , in de meeste gevallen, voor u de mammaprothese bij de zorgverzekeraar. Nazorg: Wellicht heeft u na de aanmeting of na enkele tijd de prothese te hebben gedragen nog enkele vragen. Neem dan gerust contact met ons op zodat we in overleg kunnen kijken naar wat we voor u kunnen betekenen. Mocht de mammaprothese toch niet naar wens zijn, dan kan deze binnen 3 weken geruild worden. U kunt ons telefonisch bereiken via 074-2913377

Behandel advies Was uw mammaprothese elke avond af met schoon, lauw water. En gebruik een milde zeep welke niet op oliebasis is. Wij hebben voor u ook een schoonmaakmiddel dat speciaal voor borstprothese geschikt is. Daarmee bent u ook verzekerd van de garantie welke afgegeven wordt door de leverancier. Maak uw mammaprothese goed droog en leg hem s 'avonds in de daarvoor bedoelde (meegeleverde) doos. Dan behoudt deze het langst en mooiste zijn vorm. Garantie Wij hanteren de garantietermijn van de leveranciers. Deze garantie staat beschreven in de informatiebrochure welke bijgesloten zit in de doos van de prothese.
 

 • Sportbeha's in cupmaat A t/m K
 • Vermaak-/ coupeuse service
 • Innaaien zakjes borstprothesen
 • SEMH-gecertificeerd
 • De sportbeha specialist van Twente
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Mogelijkheid van private shopping
 • Grote & ruime paskamers
 • Goed advies over de juiste sportbeha
 • Én goed passend advies

 • Bel voor advies: 074-2913377


  Klachtenprocedure


  De wereld van lingerie staat voor een hoge service en kwaliteit, met als doel u tevreden te maken en te houden. Mocht u ondanks onze goede zorgen niet tevreden zijn over het verstrekte product of het advies op maat, dan kunt u eerst contact met ons opnemen en dan kijken wij of we dit binnen 5 werkdagen voor u op kunnen lossen. In het geval van een defect van het product wordt deze ter beoordeling voorgelegd aan de leverancier/fabrikant van het artikel. Als deze leverancier/fabrikant ons uitsluitsel geeft, nemen wij direct contact met u op. Mocht u het met de uitspraak van de leverancier niet eens zijn, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtencommissie, een onderdeel van de Stichting BVBL. Klachten voortkomend uit een onvolledig of incorrect advies, die naar uw mening door de wereld van lingerie niet juist worden afgehandeld, kunt u uiteraard ook voorleggen aan deze klachtencommissie.

  BVBL: Stichting Belangen Verbond van Borstprothese Leveranciers.
  Postbus 1544
  6501 BM Nijmegen
  info@bvbl.nl
  klik hier voor de klachtenprocedure

  Als ook de klachtencommissie van de BVBL er niet in slaagt uw klacht naar tevredenheid op te lossen, dan kan de klacht worden voorgelegd bij het secretariaat van de SEMH. In dat geval is er sprake van een geschil. U kunt de SEMH, bij voorkeur schriftelijk, bereiken via het secretariaat van:

  SEMH: Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen.
  Postbus 526
  2400 AM Alphen aan den Rijn
  Tel. 0172- 414814
  Fax. 020-5248118
  info@semh.info

  De SEMH is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars eisen opstelt, waaraan de leveranciers moeten voldoen.
   
   
   
  © 2022 | dewereldvanlingerie.nl | SBBG Retail | All Rights Reserved
   
   
  We ❤ lingerie