Wij zijn weer normaal geopend!

Indien gewenst kunt u ook nog op afspraak winkelen, deze kunt u maken via afspraak of via 0742913377

Stay safe allemaal, liefs en tot snel,

Janneke, Gerda, Danielle, Marja, Lieneke en Iris

Een prachtige lingeriewinkel, gespecialiseerd in mammacare

Op slechts 2 km van deurningen vindt u in Hengelo de wereld van lingerie - een unieke lingeriewinkel. Wij hebben een verleidelijk groot assortiment lingerie, nacht- & badmode - ook voor na borstkanker. Wat veel dames zich niet realiseren is dat er veel meer mogelijk is dan de reguliere lingerie. Naast protheselingerie meten wij ook borstprothesen aan. Wij zijn SEMH gecertificeerd en hebben zorgcontracten met alle zorgverzekeringen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Wat maakt onze lingeriewinkel bijzonder?
✔ Verleidelijk groot assortiment lingerie en badmode in cupmaat a t/m i
✔ Goed passend advies door onze lingeriestylistes
✔ Gratis parkeren voor onze deur - makkelijk bereikbaar vanuit deurningen
✔ Meermaals genomineerd voor beste lingeriespeciaalzaak van NL
✔ Voor iedere vrouw hebben wij keuze dus maak een afspraak voor een lingeriestyling!
✔ De speciaalzaak voor borstprothesen en -lingerie in de buurt van deurningen
✔ Laat u verrassen, kom eens langs - de koffie staat klaar

lingeriewinkel deurningen

onze
winkel

Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Ons idee was een unieke lingeriespeciaalzaak, waar iedereen kan slagen. Van harte welkom!

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse

welkom in de wereld van lingerie nabij deurningen!

Een verleidelijk groot assortiment lingerie nacht- & badmode

In Hengelo vindt u vlakbij deurningen een bijzondere en een van de grootste lingeriespeciaalzaken van NL, de wereld van lingerie. Een verleidelijk groot assortiment lingerie, nacht- en badmode en een gedegen advies plus goede service, daarmee onderscheidt de wereld van lingerie zich nadrukkelijk. U kunt gratis en makkelijk voor onze deur parkeren dus we zijn vanuit deurningen eenvoudig te bereiken.

Of u nu op zoek bent naar lingerie voor grote (cup)maten, advies wenst rondom zwangerschapslingerie of na een borst(besparende ) operatie, u bent van harte welkom in onze moderne winkel met warme uitstraling. Met een oppervlakte van 260 m2 behoort de wereld van lingerie tot de grote lingeriespeciaalzaken. Daarnaast kunt u nagenoeg onze gehele collectie ook online winkelen.

U vindt op www.dewereldvanlingerie.nl een ruime collectie lingerie en nachtmode in de cupmaat A tot en met I. En mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan bekijken we graag en vrijblijvend of dit artikel voor u kan worden nabesteld. Voor vragen over lingerie bent u van harte welkom in onze winkel of via onze klantenservice.

>Eerste borstprothese van de fijnste micro- of micromodaalvezel en katoen
Eerste verzorging

Eerste verzorging prothese

Na de (borstsparende)operatie verstrekt het ziekenhuis een voorlopige prothese. De voorlopige prothese is bedoeld voor gebruik direct na uw ziekenhuisopname.
Zachte deelprotheses van siliconen na een borstbesparende operatie
Deelprothese

Deelprothese

Na een borstsparende operatie of een borstreconstructie is vaak enige vormcorrectie gewenst. Daarvoor wordt een deelprothese gebruikt.
Volledige compensatie siliconen borstprotheses
Volledige prothese

Definitieve borstprothese

Een aantal weken na de operatie, bij volledige genezing, kunt u uw definitieve prothese aanschaffen. Deze wordt voor 100% vervaardigd uit siliconen.
  Brochure: klik hier om onze speciale mammacare-folder te bekijkenRoute vanuit deurningen:


contact informatie

adres

Sloetsweg 106, Hengelo

telefoon winkel:

074 2913377

telefoon webwinkel

074 2915160

social media:

openingstijden

Dagen Tijden
Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30 (koopavond op afspraak)
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30 (koopavond op afspraak)
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09.30 - 17.00
Zondaggesloten

voor iedere vrouw, cupmaat en verhaal - met recht een wereld van lingerie

De wereld van lingerie is een unieke lingeriespeciaalzaak. Naast onze fysieke lingeriewinkel in Hengelo (Ov), bieden wij ook de mogelijkheid van online winkelen. Onze collectie is zo opgebouwd dat elke vrouw bij ons kan slagen en in de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste lingerie-speciaalzaak van Nederland. De afgelopen 10 jaar heeft ons team hard gewerkt om de beste lingeriespeciaalzaak te worden. Elke dag weer proberen wij door gedegen advies, goede service en een onderscheidende collectie onze klanten aangenaam te verrassen.

Onze verleidelijk grote collectie lingerie, nacht- & badmode omvat zowel bekende als minder bekende merken. Voor alle merken geldt dat een goede pasvorm en prijs-kwaliteit verhouding bepalend zijn of deze worden opgenomen in onze collectie. Standaard bieden wij een ruim assortiment dat loopt van cupmaat A t/m J - en deze collectie is ongeëvenaard in Twente en omstreken- met onder andere merken zoals: Prima Donna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Syl, Sunflair, Mey, Beachlife & Seafolly.

U vindt bij ons een ruime collectie. Dus woont u in deurningen en zoekt u naar sportbehas, grote cupmaten, borstprotheses, een mooi badpak of stijlvolle lingerie? U kunt zeker slagen! Onze zeer ruime lingeriespeciaalzaak vindt u aan de Sloetsweg 106, te Hengelo dus nabij deurningen. Voor onze deur kunt u gratis parkeren en desgewenst bieden wij ook de mogelijkheid van private shopping - hierbij kunt u op afspraak bij ons winkelen. Al onze medewerksters zijn erkent lingerie-styliste, waarvoor jaarlijks nascholing is vereist. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.