Marie Jo

Marie Jo lingerie is lingerie voor de moderne, modebewuste vrouw. Bij de wereld van lingerie vindt u een zeer verleidelijke collectie Marie Jo lingerie.Zowel klassieke series zoals de Avero, maar ook de laatste modieuze series en natuurlijk artikelen zoals body en torselet.   

Marie Jo lingerie

Marie Jo lingerie - een verleidelijk groot assortiment lingerie van Marie Jo. De wereld van lingerie is een bijzondere lingeriespeciaalzaak. Naast een van de grootste lingeriewinkels van Nederland kunt u het grootste deel van onze Marie Jo collectie ook online bestellen via onze webshop. Mocht u echter niet zo vertrouwd zijn met online bestellen van uw Marie Jo lingerie, dan bent u van harte welkom in onze winkel te Hengelo (Ov). Desgewenst kunnen wij u ook private shopping bieden, waarbij u op een voor u comfortabel moment de Marie Jo lingerie kunt komen passen. Onder het genot van een drankje tonen wij u vervolgens de nieuwste collectie van Marie jo. Een prachtige Marie Jo serie van deze zomer is de Marie Jo Aurelie, een verfijnde lichte serie met subtiele details en prachtige materialen; en de pasvorm welke u van Marie Jo gewend bent. Indien u vragen heeft over een model of pasvorm van Marie Jo dan staat onze klantenservice u graag te woord via 074 2915160 of u kunt natuurlijk langskomen in onze unieke lingeriespeciaalzaak te Hengelo. Hier vindt u een bijzonder uitgebreide collectie Marie Jo 

Marie Jo bij de wereld van lingerie

De wereld van lingerie is een bijzondere lingeriespeciaalzaak. Het verleidelijk grote assortiment lingerie, bad- en nachtmode onderscheidt de wereld van lingerie zich ten opzichte van andere lingeriespeciaalzaken. U kunt bij ons de volledige collectie in de winkel komen bekijken en passen, maar ook online bestellen via www.dewereldvanlingerie.nl. Voelt u zich echter niet comfortabel met het online winkelen, kom dan eens langs in onze lingeriewinkel te Hengelo (Ov). Onder het genot van een kopje koffie laten wij u de volledige collectie zien, wordt gratis uw behamaat opgenomen en kunnen wij u van passend advies voorzien. Al onze medewerksters worden jaarlijks bijgeschoold en blijven zodoende op de hoogte over de laatste ontwikkelingen in pasvorm en materialen. En mochten wij toch iets niet op voorraad hebben dan wordt dit graag (en gratis) voor u besteld. De wereld van lingerie voert een breed assortiment lingerie van Marie Jo.