✓ goed passend advies
✓ de grootste lingeriewinkel in Twente
✓ assortiment in cupmaat A t/m N
Advies via 074-2913377 of Whatsapp
 
 

Marie Jo Anna Amarena

Natuurlijk vindt u ook de Marie Jo Anna Amarena bij de wereld van lingerie. Deze serie uit de Winter '21 collectie van Marie Jo is bij ons verkrijgbaar in cupmaat t/m E. Voor goed passend advies kunt u langskomen in onze lingeriewinkel of een afspraak maken voor een lingeriestyling. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.

Marie jo

Anna Amarena

De Anna Amarena van Marie Jo is een serie uit de nieuwe winter-collectie 2021. Boordevol details en een verfijnde afwerking. De opvallende rood, roze kleurtinten, een laag-gesneden ontwerp, kanten details en afgewerkt met streepjes-stof. De Anne brengt zeker wat kleur in de donkere wintermaanden. Natuurlijk vindt u de Anna Amerana van Marie Jo in onze lingeriewinkel te Hengelo. Wij bieden ook vrijblijvende nabestel-service, waarbij (indien beschikbaar) artikelen uit deze serie voor u worden besteld. In onze lingeriewinkel vindt u voor alle cupmaten lingerie.
✔ Verkrijgbaar in cupmaat: t/m E
✔ Verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie
✔ Verkrijgbaar in lingeriewinkel
✔ Goed passend advies: 074-2913377
✔ De grote cupmaten specialist
✔ Goed bereikbaar en gratis parkeren
✔ Mogelijkheid van vermaakservice bijv. prothese-zakjes & verstelwerkWat vindt Marja van de Anna Amarena?
Wauw.... hoeveel details kan je in het ontwerp van een lingerieserie stoppen? De kleuren van de Anna Amarene, de lage uitsnijding van het decollete, het kanten randje en dan daar nog overheen een subtiel streepjes-stofje. Het is geen alledaagse serie, maar als je jezelf eens een cadeautje wilt geven, dan is de Anna van Marie Jo een goede suggestie...Marie Jo lingeriestyliste
Marja | Marie Jo lingeriestyliste


de Anna Amarena in beeldde nieuwe Marie Jo collectie

Marie Jo Anna Amarena: prachtige lingerie

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Voor goed passend advies over de Marie Jo Anna Amarena lingerie bent u van harte welkom in onze winkel
Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Sinds 1981 drukt Marie Jo een stempel op de lingeriebranche met prachtig design en het beste comfort. De ateliers vormen het kloppende hart van Marie Jo, waar lingerie wordt ontworpen door en voor vrouwen. Gemaakt voor living and loving, want onze lingerie is fijn om te dragen en makkelijk te onderhouden.

De wereld van lingerie in Hengelo biedt een zeer ruim assortiment van Marie Jo lingerie en badmode. Kom eens naar onze winkel om te passen en laat u door ons aanbod verrassen. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor onze deur! De routebeschrijving vanuit bijvoorbeeld Enschede, Almelo of Borne kunt u op onze website vinden. In onze lingeriewinkel vindt u een verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie, waaronder de Anna Amarena uit de nieuwe Marie Jo Winter '21 collectie. In de serie Anna Amarena hebben wij zowel de onderstukjes slips & boxers als beha s in cupmaat t/m E Voor goed passend advies over de pasvorm en materialen van de Marie Jo Anna Amarena adviseren wij u om langs te komen in onze lingeriewinkel, tevens bieden wij de mogelijkheid van winkelen op afspraak.

De wereld van lingerie is de Marie Jo specialist in Twente - niet alleen hebben wij de prachtige Marie Jo Anna Amarena, maar ook ruime keuze uit de nieuwe Marie Jo en de basis-collectie. Tevens bieden wij meerdere afgeprijsde Marie Jo series in onze Marie Jo Outlet.
 
 • Marie Jo assortiment in cupmaat A t/m E
 • Vermaak-/ coupeuse service
 • Innaaien zakjes borstprothesen
 • De Marie Jo specialist in Twente
 • SEMH-gecertificeerd
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Mogelijkheid van private shopping
 • Grote & ruime paskamers
 • Mammacare-afdeling
 • Én goed passend advies

 • Bel voor advies: 074-2913377
   
   
   
  © 2022 | dewereldvanlingerie.nl | SBBG Retail | All Rights Reserved
   
   
   
   
  We ❤ lingerie