✓ goed passend advies
✓ de grootste lingeriewinkel in Twente
✓ assortiment in cupmaat A t/m N
Advies via 074-2913377 of Whatsapp
 
 

Marie Jo Avero Atlantic Blue

Natuurlijk vindt u ook de Marie Jo Avero Atlantic Blue bij de wereld van lingerie. Deze serie uit de Winter '21 collectie van Marie Jo is bij ons verkrijgbaar in cupmaat t/m E. Voor goed passend advies kunt u langskomen in onze lingeriewinkel of een afspraak maken voor een lingeriestyling. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.

Marie jo

Avero Atlantic Blue

De serie Avero van Marie Jo is de meest favoriete serie voor veel dames. In het winter seizoen 2021 is deze serie nu ook beschikbaar in de prachtige kleur 'Atlantic Blue', een lichte, denimblauwe tint. Bij de wereld van lingerie vindt u naast de de voorgevormde en push-up BH van de de Avero Atlantic Blue ook de bijpassende slip & string. Daarnaast kunnen wij natuurlijk - zoals u van ons gewend bent - elk artikel uit de deze serie voor u vrijblijvend nabestellen. Let op, door Corona is de toelevering minder betrouwbaar dan voorheen, dus wij adviseren u wel om niet te lang te wachten. De Avero Atlantic Blue is beschikbaar tot cupmaat D, voor grotere cupmaten is ook eventueel de Prima Donna Deauville een geschikte optie.
✔ Verkrijgbaar in cupmaat: t/m E
✔ Verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie
✔ Verkrijgbaar in lingeriewinkel
✔ Goed passend advies: 074-2913377
✔ De grote cupmaten specialist
✔ Goed bereikbaar en gratis parkeren
✔ Mogelijkheid van vermaakservice bijv. prothese-zakjes & verstelwerkWat vindt Marja van de Avero Atlantic Blue?
Tsja... wat kunnen we zeggen over de Marie Jo Avero. Niet voor niets komen dames uit heel Nederland voor deze serie. Naast de basiskleuren hebben we nu ook de prachtige 'Atlantic Blue' variant. Voor de liefhebbers van de Avero absoluut de moeite waard, omdat het een warme zachte winterkleur betreft.Marie Jo lingeriestyliste
Marja | Marie Jo lingeriestyliste


de Avero Atlantic Blue in beeldde nieuwe Marie Jo collectie

Marie Jo Avero Atlantic Blue: prachtige lingerie

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Voor goed passend advies over de Marie Jo Avero Atlantic Blue lingerie bent u van harte welkom in onze winkel
Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Sinds 1981 drukt Marie Jo een stempel op de lingeriebranche met prachtig design en het beste comfort. De ateliers vormen het kloppende hart van Marie Jo, waar lingerie wordt ontworpen door en voor vrouwen. Gemaakt voor living and loving, want onze lingerie is fijn om te dragen en makkelijk te onderhouden.

De wereld van lingerie in Hengelo biedt een zeer ruim assortiment van Marie Jo lingerie en badmode. Kom eens naar onze winkel om te passen en laat u door ons aanbod verrassen. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor onze deur! De routebeschrijving vanuit bijvoorbeeld Enschede, Almelo of Borne kunt u op onze website vinden. In onze lingeriewinkel vindt u een verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie, waaronder de Avero Atlantic Blue uit de nieuwe Marie Jo Winter '21 collectie. In de serie Avero Atlantic Blue hebben wij zowel de onderstukjes slips & boxers als beha s in cupmaat t/m E Voor goed passend advies over de pasvorm en materialen van de Marie Jo Avero Atlantic Blue adviseren wij u om langs te komen in onze lingeriewinkel, tevens bieden wij de mogelijkheid van winkelen op afspraak.

De wereld van lingerie is de Marie Jo specialist in Twente - niet alleen hebben wij de prachtige Marie Jo Avero Atlantic Blue, maar ook ruime keuze uit de nieuwe Marie Jo en de basis-collectie. Tevens bieden wij meerdere afgeprijsde Marie Jo series in onze Marie Jo Outlet.
 
 • Marie Jo assortiment in cupmaat A t/m E
 • Vermaak-/ coupeuse service
 • Innaaien zakjes borstprothesen
 • De Marie Jo specialist in Twente
 • SEMH-gecertificeerd
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Mogelijkheid van private shopping
 • Grote & ruime paskamers
 • Mammacare-afdeling
 • Én goed passend advies

 • Bel voor advies: 074-2913377
   
   
   
  © 2022 | dewereldvanlingerie.nl | SBBG Retail | All Rights Reserved
   
   
   
   
  We ❤ lingerie