✓ goed passend advies
✓ de grootste lingeriewinkel in Twente
✓ assortiment in cupmaat A t/m N
Advies via 074-2913377 of Whatsapp
 
 

Marie Jo Christy light Tan

Natuurlijk vindt u ook de Marie Jo Christy light Tan bij de wereld van lingerie. Deze serie uit de Winter '21 collectie van Marie Jo is bij ons verkrijgbaar in cupmaat t/m E. Voor goed passend advies kunt u langskomen in onze lingeriewinkel of een afspraak maken voor een lingeriestyling. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.

Marie jo

Christy light Tan

De Christy Light Tan is een mooie, iets meer basis serie van Marie uit de Winter 2021 collectie. Een comfortabele voorgevormde beha gecombineerd met mooie onderstukjes. Een speels randje aan de bandjes en langs de cuprand zorgen voor een mooi effect. Het bandje is gedecoreerd met broderie, waardoor de verder gladde cups toch iets extras krijgen. De licht beige kleur is een basisbehoefte in de lingerielade. Natuurlijk kunt u de Christy in deze kleur in onze lingeriewinkel vinden en daar waar gewenst bestellen wij graag en vrijblijvend artikelen uit de Christy-serie voor u na. Tevens bieden wij gratis vermaakservice voor onder meer het maken van prothese-zakjes en verstelwerk. Doorgaans is deze service gratis. Graag tot ziens in onze winkel, de koffie staat klaar.




✔ Verkrijgbaar in cupmaat: t/m E
✔ Verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie
✔ Verkrijgbaar in lingeriewinkel
✔ Goed passend advies: 074-2913377
✔ De grote cupmaten specialist
✔ Goed bereikbaar en gratis parkeren
✔ Mogelijkheid van vermaakservice bijv. prothese-zakjes & verstelwerk



Wat vindt Marja van de Christy light Tan?
De Christy light tan - de in de lichte beige kleur is een prachtige serie van Marie Jo. Iets meer basis, zonder al te veel franje, maar toch net mooi afgemaakt met het bandje en de cuprand. Daarmee is dit een mooie serie voor alledag.



Marie Jo lingeriestyliste
Marja | Marie Jo lingeriestyliste


de Christy light Tan in beeld



de nieuwe Marie Jo collectie

Marie Jo Christy light Tan: prachtige lingerie

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Voor goed passend advies over de Marie Jo Christy light Tan lingerie bent u van harte welkom in onze winkel
Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Sinds 1981 drukt Marie Jo een stempel op de lingeriebranche met prachtig design en het beste comfort. De ateliers vormen het kloppende hart van Marie Jo, waar lingerie wordt ontworpen door en voor vrouwen. Gemaakt voor living and loving, want onze lingerie is fijn om te dragen en makkelijk te onderhouden.

De wereld van lingerie in Hengelo biedt een zeer ruim assortiment van Marie Jo lingerie en badmode. Kom eens naar onze winkel om te passen en laat u door ons aanbod verrassen. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor onze deur! De routebeschrijving vanuit bijvoorbeeld Enschede, Almelo of Borne kunt u op onze website vinden. In onze lingeriewinkel vindt u een verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie, waaronder de Christy light Tan uit de nieuwe Marie Jo Winter '21 collectie. In de serie Christy light Tan hebben wij zowel de onderstukjes slips & boxers als beha s in cupmaat t/m E Voor goed passend advies over de pasvorm en materialen van de Marie Jo Christy light Tan adviseren wij u om langs te komen in onze lingeriewinkel, tevens bieden wij de mogelijkheid van winkelen op afspraak.

De wereld van lingerie is de Marie Jo specialist in Twente - niet alleen hebben wij de prachtige Marie Jo Christy light Tan, maar ook ruime keuze uit de nieuwe Marie Jo en de basis-collectie. Tevens bieden wij meerdere afgeprijsde Marie Jo series in onze Marie Jo Outlet.
 
 • Marie Jo assortiment in cupmaat A t/m E
 • Vermaak-/ coupeuse service
 • Innaaien zakjes borstprothesen
 • De Marie Jo specialist in Twente
 • SEMH-gecertificeerd
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Mogelijkheid van private shopping
 • Grote & ruime paskamers
 • Mammacare-afdeling
 • Én goed passend advies

 • Bel voor advies: 074-2913377
   
   
   
  © 2022 | dewereldvanlingerie.nl | SBBG Retail | All Rights Reserved
   
   
   
   
  We ❤ lingerie