✓ goed passend advies
✓ de grootste lingeriewinkel in Twente
✓ assortiment in cupmaat A t/m N
Advies via 074-2913377 of Whatsapp
 
 

Marie Jo Jane Red Copper

Natuurlijk vindt u ook de Marie Jo Jane Red Copper bij de wereld van lingerie. Deze serie uit de Winter '21 collectie van Marie Jo is bij ons verkrijgbaar in cupmaat t/m E. Voor goed passend advies kunt u langskomen in onze lingeriewinkel of een afspraak maken voor een lingeriestyling. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.

Marie jo

Jane Red Copper

De serie Jane van Marie Jo is in de winter-collectie 2021 ook verkrijgbaar in de prachtig warme kleur Red Copper. Deze oud-roze kleur is licht glanzend waardoor de stof op zijde lijkt. Met name de onderstukjes zoals de string, de slip en de boxer zijn voorbzien van prachtige stoffen, vol broderie en werkjes. Dit geven de serie een prachtig luxe uitstraling, met een flatterend effect. Tegelijkertijd zorgt de voorgevormde beha voor optimale ondersteuning, een goede pasvorm en veel draagcomfort. In het middensegment is de beha van de Jane Red Copper afgewerkt met pareltjes. Vanzelfsprekend kunt u deze serie ook vinden in onze lingeriewinkel, inclusief alle bijbehorende onderstukjes. Daarnaast bieden wij de service om accessoires van de Marie Jo Jane Red Copper vrijblijvend voor u na te bestellen.
✔ Verkrijgbaar in cupmaat: t/m E
✔ Verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie
✔ Verkrijgbaar in lingeriewinkel
✔ Goed passend advies: 074-2913377
✔ De grote cupmaten specialist
✔ Goed bereikbaar en gratis parkeren
✔ Mogelijkheid van vermaakservice bijv. prothese-zakjes & verstelwerkWat vindt Marja van de Jane Red Copper?
De Jane in de kleur 'Red Copper' is een plaatje om te zien, met name in combinatie met de prachtige onderstukjes - vol broderie en details. Doordat deze grotendeels transparant zijn, wordt de Jane Red Copper een prachtige vrouwelijke serie.Marie Jo lingeriestyliste
Marja | Marie Jo lingeriestyliste


de Jane Red Copper in beeldde nieuwe Marie Jo collectie

Marie Jo Jane Red Copper: prachtige lingerie

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Voor goed passend advies over de Marie Jo Jane Red Copper lingerie bent u van harte welkom in onze winkel
Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Sinds 1981 drukt Marie Jo een stempel op de lingeriebranche met prachtig design en het beste comfort. De ateliers vormen het kloppende hart van Marie Jo, waar lingerie wordt ontworpen door en voor vrouwen. Gemaakt voor living and loving, want onze lingerie is fijn om te dragen en makkelijk te onderhouden.

De wereld van lingerie in Hengelo biedt een zeer ruim assortiment van Marie Jo lingerie en badmode. Kom eens naar onze winkel om te passen en laat u door ons aanbod verrassen. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor onze deur! De routebeschrijving vanuit bijvoorbeeld Enschede, Almelo of Borne kunt u op onze website vinden. In onze lingeriewinkel vindt u een verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie, waaronder de Jane Red Copper uit de nieuwe Marie Jo Winter '21 collectie. In de serie Jane Red Copper hebben wij zowel de onderstukjes slips & boxers als beha s in cupmaat t/m E Voor goed passend advies over de pasvorm en materialen van de Marie Jo Jane Red Copper adviseren wij u om langs te komen in onze lingeriewinkel, tevens bieden wij de mogelijkheid van winkelen op afspraak.

De wereld van lingerie is de Marie Jo specialist in Twente - niet alleen hebben wij de prachtige Marie Jo Jane Red Copper, maar ook ruime keuze uit de nieuwe Marie Jo en de basis-collectie. Tevens bieden wij meerdere afgeprijsde Marie Jo series in onze Marie Jo Outlet.
 
 • Marie Jo assortiment in cupmaat A t/m E
 • Vermaak-/ coupeuse service
 • Innaaien zakjes borstprothesen
 • De Marie Jo specialist in Twente
 • SEMH-gecertificeerd
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Mogelijkheid van private shopping
 • Grote & ruime paskamers
 • Mammacare-afdeling
 • Én goed passend advies

 • Bel voor advies: 074-2913377
   
   
   
  © 2022 | dewereldvanlingerie.nl | SBBG Retail | All Rights Reserved
   
   
   
   
  We ❤ lingerie