✓ goed passend advies
✓ de grootste lingeriewinkel in Twente
✓ assortiment in cupmaat A t/m N
Advies via 074-2913377 of Whatsapp
 
 

Marlies Dekkers Space Odyssey Mocha

Natuurlijk vindt u ook de Marlies Dekkers Space Odyssey Mocha bij de wereld van lingerie. Deze serie uit de Zomer '22 collectie van Marlies Dekkers is bij ons verkrijgbaar in cupmaat B t/m F. Voor goed passend advies komt u langs in onze winkel. Graag tot ziens.

MARLIES DEKKERS

Space Odyssey Mocha

Heers over de wereld als een woeste leeuwin in deze bronzen balconette bh. De jacquardstof heeft een allover dierenprint om je look wat pit te geven. Gouden lurex is door de stof geweven voor een sprankelende look. Deze mokkakleurige Space Odyssey bh met glitters is geschikt voor elk type borst. De vulling van deze designer balconette bh geeft je extra steun en beugels die de hele borst omsluiten zorgen voor een ingetogen decollete. En last but not least, het strikje en het goudkleurige ornamentje met een leeuw sieren het midden van je decollete. Tijd om te brullen! Subtiele, sensuele bandjes langs je decollete en taille omlijsten je schoonheid.
✔ Verkrijgbaar in cupmaat: B t/m F
✔ Verleidelijk groot assortiment Marlies Dekkers lingerie
✔ Verkrijgbaar in Winkel & webwinkel
✔ Goed passend advies: 074-2913377
✔ De grote cupmaten specialist
✔ Goed bereikbaar en gratis parkeren
✔ Mogelijkheid van vermaakservice bijv. prothese-zakjes & verstelwerkWat vindt Marja van de Space Odyssey Mocha?
Laat je ongetemde sensualiteit zien in deze Space Odyssey collectie, geinspireerd door de Chinese slangengodin Nuwa. Marlies heeft een gladde, glanzende stof gekozen in een tweekleurige mix van wilde dierenprints, en gouden Lurex strepen toegevoegd op de bindingen en bandjes om het ultra flatteuze ontwerp te accentueren. Goudkleurige, ronde ornamenten verbinden haar kenmerkende sensuele bandjes en complimenteren de warme, bronzen tinten van de stof. Durf je wilde natuur te onthullen!Marlies Dekkers lingeriestyliste
Marja | Marlies Dekkers lingeriestyliste


Onze Marlies Dekkers lingerie collectie

Verwacht

Marlies Dekkers lingerie

Florana red »

Marlies Dekkers Space Odyssey Mocha: prachtige lingerie

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Voor goed passend advies over de Marlies Dekkers Space Odyssey Mocha lingerie bent u van harte welkom in onze winkel
Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Van cupmaat a t/m i, voor Marlies Dekkers zult u in onze lingeriewinkel altijd slagen. En mocht een artikel onverhoopt niet aanwezig zijn dan bestellen wij dit graag en vrijblijvend voor u na. Wij bieden ook de Marlies Dekkers Swim collectie in het seizoen en voeren altijd alle beschikbare cupmaten van Marlies Dekkers. Onze lingeriewinkel is zes dagen per week geopend in Hengelo. Onder het genot van een kopje koffie laten wij u de volledige Marlies Dekkers Space Odyssey Mocha collectie zien en onze dames kunnen u van gedegen advies voorzien. Al onze medewerksters gaan jaarlijks op cursus om bij te blijven qua materialen en pasvorm en onze brede assortiment zowel qua maten als qua merken zorgt ervoor dat u altijd iets van uw gading vindt. En mochten wij toch iets niet op voorraad hebben dan wordt dit graag (en gratis) voor u besteld. De wereld van lingerie voert een breed assortiment lingerie van Marlies Dekkers.

De wereld van lingerie is de Marlies Dekker specialist in Twente - niet alleen hebben wij de prachtige Marlies Dekkers Space Odyssey Mocha, maar ook ruime keuze uit de nieuwe Marlies en basis-collectie. Tevens bieden wij meerdere afgeprijsde Marlies Dekkers series in onze Marlies Dekkers Outlet.
 
 • Marlies Dekkers assortiment in cupmaat A t/m F
 • Vermaak-/ coupeuse service
 • Innaaien zakjes borstprothesen
 • De Marlies Dekkers specialist in Twente
 • SEMH-gecertificeerd
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Mogelijkheid van private shopping
 • Grote & ruime paskamers
 • Mammacare-afdeling
 • Én goed passend advies

 • Bel voor advies: 074-2913377
   
   
   
  © 2022 | dewereldvanlingerie.nl | SBBG Retail | All Rights Reserved
   
   
   
   
  We ❤ lingerie