✓ goed passend advies
✓ de grootste lingeriewinkel in Twente
✓ assortiment in cupmaat A t/m N
Advies via 074-2913377 of Whatsapp
 
 

Marlies Dekkers Florana red

Natuurlijk vindt u ook de Marlies Dekkers Florana red bij de wereld van lingerie. Deze serie uit de Zomer '22 collectie van Marlies Dekkers is bij ons verkrijgbaar in cupmaat D t/m F. Voor goed passend advies komt u langs in onze winkel. Graag tot ziens.

MARLIES DEKKERS

Florana red

Maak je klaar om te bloeien in deze prachtige balconette bh met bloemen. De gerecyclede microfiber stof is versierd met een digitale print van gestileerde bloemen in een caleidoscopisch patroon. De zorgvuldig geplaatste plooien zorgen voor een interessante peek-a-boo constructie. En hoe mooi zijn de gevlochten gouden details op de bandjes en bindingen? De vulling in deze balconette bh geeft je extra steun en de beugels omsluiten je borsten gedeeltelijk voor een ingetogen maar sexy decollete. Voeg wat flowerpower toe aan je lingerie collectie met deze kleurrijke designer bh. Bloei schat, bloei!
✔ Verkrijgbaar in cupmaat: D t/m F
✔ Verleidelijk groot assortiment Marlies Dekkers lingerie
✔ Verkrijgbaar in Winkel & Webwinkel
✔ Goed passend advies: 074-2913377
✔ De grote cupmaten specialist
✔ Goed bereikbaar en gratis parkeren
✔ Mogelijkheid van vermaakservice bijv. prothese-zakjes & verstelwerkWat vindt Marja van de Florana red?
Maak je klaar om te bloeien in deze prachtige Florana collectie. Dit ontwerp draait helemaal om prints en mooie plooien, doordrenkt met Azteekse flower power. De gladde, gerecyclede microfiber stof heeft een digitale print van gestileerde bloemen in een caleidoscopisch patroon, met rijke kleuren die doen denken aan de veren van een Quetzal vogel. Een slimme peek-a-boo constructie voegt diepte en speelsheid toe aan het verfijnde ontwerp dat je rondingen benadrukt. En hoe mooi zijn de gevlochten gouden details op de banden en bindingen? Durf te schitteren als een Azteekse godin! Maak je klaar om te bloeien in deze prachtige Florana collectie.Marlies Dekkers lingeriestyliste
Marja | Marlies Dekkers lingeriestyliste


Onze Marlies Dekkers lingerie collectie

Verwacht

Marlies Dekkers lingerie

Florana red »

Marlies Dekkers Florana red: prachtige lingerie

Janneke Bergenhenegouwen-Pol
Voor goed passend advies over de Marlies Dekkers Florana red lingerie bent u van harte welkom in onze winkel
Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Van cupmaat a t/m i, voor Marlies Dekkers zult u in onze lingeriewinkel altijd slagen. En mocht een artikel onverhoopt niet aanwezig zijn dan bestellen wij dit graag en vrijblijvend voor u na. Wij bieden ook de Marlies Dekkers Swim collectie in het seizoen en voeren altijd alle beschikbare cupmaten van Marlies Dekkers. Onze lingeriewinkel is zes dagen per week geopend in Hengelo. Onder het genot van een kopje koffie laten wij u de volledige Marlies Dekkers Florana red collectie zien en onze dames kunnen u van gedegen advies voorzien. Al onze medewerksters gaan jaarlijks op cursus om bij te blijven qua materialen en pasvorm en onze brede assortiment zowel qua maten als qua merken zorgt ervoor dat u altijd iets van uw gading vindt. En mochten wij toch iets niet op voorraad hebben dan wordt dit graag (en gratis) voor u besteld. De wereld van lingerie voert een breed assortiment lingerie van Marlies Dekkers.

De wereld van lingerie is de Marlies Dekker specialist in Twente - niet alleen hebben wij de prachtige Marlies Dekkers Florana red, maar ook ruime keuze uit de nieuwe Marlies en basis-collectie. Tevens bieden wij meerdere afgeprijsde Marlies Dekkers series in onze Marlies Dekkers Outlet.
 
 • Marlies Dekkers assortiment in cupmaat A t/m F
 • Vermaak-/ coupeuse service
 • Innaaien zakjes borstprothesen
 • De Marlies Dekkers specialist in Twente
 • SEMH-gecertificeerd
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Mogelijkheid van private shopping
 • Grote & ruime paskamers
 • Mammacare-afdeling
 • Én goed passend advies

 • Bel voor advies: 074-2913377
   
   
   
  © 2022 | dewereldvanlingerie.nl | SBBG Retail | All Rights Reserved
   
   
   
   
  We ❤ lingerie