Wat een keuze in Mey lingerie & nachtmode

Mey lingerie

Een verleidelijk groot assortiment Mey lingerie - het grootste assortiment in Twente - en goed passend advies, dat is de wereld van lingerie. U vindt in onze lingeriespeciaalzaak de Mey lingerie, Mey nachtmode (voor vrouw/man) & prachtige Mey homewear collectie. Een deel van de Mey-collectie vindt u enkel in onze winkel, vanwege de pasvorm - dus kom eens langs voor een kopje koffie. Laat u verrassen door ons zeer uitgebreide Mey-assortiment, makkelijk bereikbaar en gratis voor onze deur.

Mey 2020 collectie → nu bekijken

Mey
lingerie

Nu bekijken
Mey nachtmode → nu bekijken

Mey
Nachtmode

Onze winkel → nu bekijken

Onze
Lingeriewinkel

Nu bekijken


Mey lingerie

Mey winkel Hengelo

Ons idee was een unieke lingeriespeciaalzaak, waar iedereen kan slagen. Van harte welkom!

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse

GOEDE LINGERIE, VOOR EEN GOEDE PRIJS

Mey: kwaliteit op het hoogste niveau

Mey, Het Duitse familiebedrijf, dat al in 1928 werd opgericht, hecht waarde aan modern design en een perfecte kwaliteit. Meer dan 50% van de toegevoegde waarde van Mey komt in Duitsland tot stand, waardoor de hoge kwaliteitseisen consequent kunnen worden omgezet.

De Mey collecties zijn met veel liefde voor detail ontwerpen; de vorm en materialen zijn voortdurend in ontwikkeling en we hechten hierbij veel belang aan de perfecte/meest comfortabele pasvorm. Mey kiest haar grondstoffen en ingredienten met de grootste zorg uit. Veel dames waarderen het draagcomfort van de Mey lingerie erg. Dit komt door het unieke breiproces dat Mey lingerie heeft ontwikkeld in haar fabriek te Albstadt-Lautlingen. De dames van de wereld van lingerie zijn ook al twee keer op nascholing geweest op het Mey-hoofdkantoor, zodat wij jullie optimaal kunnen adviseren.

Ons Mey assortiment in onze lingeriewinkel kan iets afwijken van het online assortiment. Voor het totale assortiment adviseren wij dan ook om even langs te komen in Hengelo. De reden hiervoor is dat niet elke pasvorm van het product zich leent voor online verkoop. Tevens bieden wij voor Mey een vrijblijvend nabestelservice, mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn.

Bij de wereld van lingerie vind je een uitgebalanceerd assortiment Mey lingerie & nachtmode. Naast prachtige basisseries zoals de Allegra in meerdere kleuren bieden wij ook altijd een ruime collectie Mey nachtmode. En ook de heren kunnen goed slagen met onze collectie ondergoed voor hem. Verras je man eens met een Mey onderbroek en wij garanderen je dat het draagcomfort hem direct opvalt.

Bij vragen over de lingerie of nachtmode van Mey zijn wij graag behulpzaam. Neem contact met ons op of kom eens langs in onze winkel.Over Mey lingerie

Bij de lingerie van Mey gaan sensualiteit, draagcomfort en kwaliteit hand-in-hand. De lingerie en nachtmode van Mey zit zeer comfortabel en het draagcomfort is dan ook de reden dat veel dames, maar ook heren altijd terugkomen van onze lingerie. De juiste stoffen, mooie pasvorm - en niet onbelangrijk een goede prijs. Kies een keer voor Mey en u wilt niet meer zonder. De wereld van lingerie in Hengelo biedt een zeer ruim assortiment van Mey. Kom eens naar onze winkel om te passen en laat u door ons aanbod verrassen. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor onze deur!