Zeer uitgebreide collectie Prima Donna lingerie & badmode
Prima Donna Swim 2020 → nu bekijken

Prima Donna
Badmode

Nu bekijken
Prima Donna Twist → nu bekijken

Prima Donna
Twist

Prima Donna sport BH → nu bekijken

Prima Donna
Sport

Nu bekijken


Prima Donna

Prima Donna winkel Hengelo

In het geval van vragen over pasvorm,
collectie of BH-types zijn wij
u graag behulpzaam.

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Prima Donna styliste

Goede lingerie, voor grote cupmaten

Primadonna lingerie: ode aan curves

De roots van PrimaDonna gaan terug tot 1865. PrimaDonna streeft reeds 150 jaar hetzelfde doel na: perfect passende luxelingerie ontwerpen voor vrouwen met ronde vormen en een grote boezem. PrimaDonna geeft vrouwen met een grote boezem de juiste steun, past altijd perfect en creeert een elegante vrouwelijke vorm - van A- tot J-cup. Primadonna lingerie biedt een keur aan series zoals de Prima Donna Deauville en de Prima Donna Madison - welke u vanzelfsprekend allemaal bij de wereld van lingerie kunt kopen. Daarnaast bieden wij ook altijd de Prima Donna nieuwe collectie - in tal van prachtige modieuze kleuren.

Het resultaat van expertise en vooral een niet-aflatende passie. In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje PrimaDonna Twist. Deze lingeriecollectie legt meer nadruk op foamcups, jong design en prints. Het is een succes-verhaal met steeds meer fans. De lancering van de allereerste PrimaDonna swim wearcollectie in 2013 was de kers op de taart voor vrouwen met ronde vormen. Nu kunnen zij ook op het allerbeste rekenen aan het strand of het zwembad. PrimaDonna's passende en kwaliteitsvolle ondersteuning met schitterend design.

2017: Een stevige workout boost je zelfvertrouwen, net als mooie lingerie. Daarom lanceert PrimaDonna Sport een collectie trendy sportbh's met een uitstekende pasvorm en hippe sportaccessoires. Zo kan je voortaan sporten in stijl en in alle comfort. Geen excuses meer om je curvy body in shape te krijgen. Ready, set, go! Niet alleen vindt u bij ons de nieuwe collectie van Prima Donna Sport, Prima Donna Twist, PrimaDonna badmode en de reguliere Prima Donna series - maar u vindt u ook tale van afgeprijsde artikelen in onze PrimaDonna outlet.Over Prima Donna lingerie

Voor veel dames met een cupmaat meer is het Belgische lingeriemerk PrimaDonna de favoriet. Elke BH van Primadonna perfectioneert de wereldwijd geroemde pasvorm en naast lingerie voert Prima Donna ook een jeugdigere Prima Donna Twist, alsmede een Prima Donna badmode-lijn. Vervolgens is er voor de grote cupmaten ook nog een Prima Donna Sport-BH collectie aan het assortiment toegevoegd. Vanzelfsprekende kunt u de gehele PrimaDonna collectie bij ons vinden.