Prima Donna Badmode

Prima Donna badmode is binnen twee jaar uitgegroeid tot het grote cupmaten badmode en volop verkrijgbaar bij de wereld van lingerie. Hieronder staat onze Prima Donna Badmode collectie gesorteerd op basis van serie en via het menu aan de linkerzijde kunt u op maat selecteren. Bij vragen zijn wij graag behulpzaam. 

 

Prima Donna badmode

De Prima Donna badmode is de verrassing van de afgelopen jaren. Na lang wachten is het vermaarde Belgische grote cupmaten merk Prima Donna, nu ook met een badmode collectie gekomen. Onder de naam Prima Donna Swim biedt Prima Donna lingerie een verleidelijke collectie badmode, die net als de lingerie tot cupmaat G zal lopen. Daarbij is het de verwachting dat Prima Donna de komende jaren ook nog extra grote cupmaten zal produceren. Vanzelfsprekend kunt u bij de wereld van lingerie de volledige Prima Donna badmode  2017 bestellen en bij vragen zijn wij beschikbaar via 074 2915160 of onze klantenservice. Als geen ander merken kan Prima Donna rekenen op een zeer grote schare trouwe fans. De prachtige uitstraling, zeer hoogwaardige kwaliteit en fantastische pasvorm van de lingerie zorgen ervoor dat de verwachtingen rond de Prima Donna Swim Badmode collectie niet minder hooggespannen zijn. Juist bij een grote cupmaat is bij badmode van belang dat de pasvorm en ondersteuning optimaal zijn. Bij badmode geeft een vrouw zich nog eens extra bloot en de juiste badmode zorgt dat net voor een beetje extra (zelfvertrouwen). Prima Donna weet als geen ander wat dames met een grote cupmaat zoeken; het merk staat al jaren aan de top in de wereld als het gaat om lingerie voor een maatje meer. Vanzelfsprekend kunt u bij de wereld van lingerie de gehele collectie van Prima Donna Badmode bestellen.

Prima Donna Swim 2017 collectie

Ondertussen zijn de eerste series van de 2017 Prima Donna collectie van Prima Donna Swim binnengekomen bij de wereld van lingerie en de reacties zijn overweldigend. Het is ronduit een prachtige collectie en ook aan dames met een grote cupmaat is gedacht. De Prima Donna Swim Collectie is verkrijgbaar in cupmaat A-H en de Swim collectie heeft dezelfde pasvorm als Prima Donna en Prima Donna Twist. Indien u vragen heeft over de Prima Donna Swim collectie dan kunt u ons bereiken via 074 2915160 - vanzelfsprekend kunt u ook langskomen in onze winkel te Hengelo. Hier vindt u vanaf voorjaar 2017 de volledige Prima Donna Swim collectie.

Dames met een grote cupmaat vinden het altijd lastig om een goedpassende bikini of badpak te vinden; en daarin brengt de Prima Donna Badmode collectie nu verandering. De lessen die het Belgische merk heeft geleerd met haar Prima Donna lingerie lijn; zijn nu ook doorvertaald in een prachtige badmode collectie van Prima Donna. De fantastische steun, modieuze stoffen en subtiele lijnen maken van de Prima Donna Badmode de sensatie van de afgelopen jaren. Niet voor niets was de Prima Donna Badmode collectie afgelopen jaar overweldigend populair en moesten wij helaas veel van u teleurstellen. Als geen ander kent Prima Donna de gouden regels voor goede badmode; het gebruik van stevige materialen, goed gevormde cups die uw borsten goed ondersteunen en het vormen van uw boezem.

De Prima Donna Badmode 2017 collectie bestaat ook weer uit een goede balans tussen felgekleurde en effen ontwerpen; waardoor iedereen kan slagen met Prima Donna badmode.