Prima Donna Outlet

Bij de wereld van lingerie vindt u naast de nieuwe collectie van Prima Donna, Swim en Twist tevens een verleidelijk groot assortiment afgeprijsde Prima Donne Series tot wel 50%. Maar wees er snel bij want Op=op. 

Prima Donna Uitverkoop - korting - sale

Voor hulp bij het winkelen in onze Prima donna outlet belt u met 074 2913377.  De wereld van lingerie biedt online het grootste assortiment Prima donna lingerie met korting. In onze Prima donna outlet vindt u recente series met kortingen oplopend tot 60%. Dus bent u op zoek naar lingerie van Prima Donna? Sla dan uw slag in onze Prima donna outlet. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld, dus hou onze webwinkel in de gaten voor de beste deals. Heeft u vragen, of bent u specifiek op zoek naar een model van Prima donna? Dan is onze klantenservice u graag behulpzaam.

Prima Donna biedt vrouwen met een grotere cupmaat een unieke combinatie van verfijnde materialen, prachtige ontwerpen en hoogwaardige pasvorm. Prima Donna kan rekenen op een grote schare fans die niets anders willen dragen dan Prima Donna vanwege het draagcomfort. En dan wordt winkelen in onze online Prima donna outlet natuurlijk extra leuk. De kwaliteit die u gewend bent van Prima Donna maar dan tegen kortingen die op kunnen lopen tot en met 70%.

Bent u op zoek naar mooie lingerie van Prima Donna; maar tegen een scherpe prijs? Dan is het uitverkoopdeel van de wereld van lingerie een goed startpunt. Hier vindt u altijd recente series van Prima Donna in de sale en dus tegen een mooie scherpe uitverkoopsprijs. Bent u op zoek naar een Prima Donna serie van een voorgaande collectie; maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Dan kunnen wij altijd proberen deze Prima Donna serie voor u na te bestellen. Indien deze serie in de Prima donna uitverkoop is dan krijgt u vanzelfsprekend ook de Sale prijs voor dat model van Prima donna. Dit geldt ook voor Prima Donna Twist. U kunt bij de wereld van lingerie in Hengelo niet alleen een uitgebreide collectie vinden van Prima Donna, maar ook van Prima Donna Twist. Twist richt zich op de wat jongere dame met een Grote cupmaat. Vanzelfsprekend vindt u in onze Sale ook series een aanbiedingen van Prima Donna Twist. Niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten!

Een van de series van Prima Donna welke u in onze Prima Donna uitverkoop kunt krijgen is de Prima Donna Deauville. De Deauville is de meest populaire serie van Prima Donna en verkrijgbaar in tal van basiskleuren. Daarnaast wordt de Prima Donna Deauville elk seizoen uitgebracht in modische kleuren en aan het eind van het seizoen gaan die series in de Prima Donna Deauville Sale. U kunt dan in de uitverkoop Prima Donne Deauville beha's met kortingen tot 50% kopen. Daarnaast is ook de Prima Donna Madison in de modische kleuren in de Prima Donna Madison sale te krijgen met kortingen vanaf 10%. Hou hiervoor onze Prima Donna Outlet in de gaten en sla uw slag in de Prima Donna Madison uitverkoop! Maar let wel; op=op.

De wereld van lingerie is een unieke lingeriespeciaalzaak met een verleidelijk groot assortiment lingerie, nacht- en badmode. Naast onze overzichtelijke webshop kunt u ook winkelen in onze winkel te Hengelo (Ov). Met 260 m2 is de winkel één van de grotere lingeriewinkels van Nederlands. U kunt bij ons ook terecht op afspraak of voor de speciale lingeriestyling, waarbij u goed de maat wordt opgemeten. Veel vrouwen dragen nog altijd de verkeerde maat beha en dat is vooral bij grote cupmaten oorzaak van onder meer rugklachten. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice of belt u met 074 2915160 (tijdens winkeltijden).

Bekijk de nieuwe collectie van Prima Donna: