Sunflair

 

Sunflair badmode

de wereld van lingerie biedt een verleidelijk groot assortiment badmode van Sunflair. Het Duitse merk Sunflair staat bekend om de goede prijs/ kwaliteit verhouding, de uitgebreide collectie badpakken, bikini, tankini's en accessoires. Daarnaast kenmerkt Sunflair zich door vrolijke design, vrouwelijke pasvorm en een ruime range qua maten, hierdoor is er altijd wel badmode van Sunflair dat u goed past. In onze winkel vindt u een nog uitgebreidere collectie Sunflair dan in onze webwinkel, dus kom eens langs. De koffie staat klaar!

lingeriewinkel Sunflair


Sunflair
winkel

Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Ons idee was een unieke lingeriespeciaalzaak, waar iedereen kan slagen. Van harte welkom!

Marja Kelder -

Sunflair Styliste

VERLEIDELIJK GROOT ASSORTIMENT SUNFLAIR BADMODE

de wereld van lingerie: Sunflair badmode

Nergens in de regio vindt u een uitgebreidere collectie van het prachtige Duitse merk Sunflair. De bikini's, tankini's, badpakken of accessoires... wat u ook zoekt - u vindt het in de wereld van lingerie te Hengelo. Onze lingeriewinkel behoort te de grootste van Nederland en alle Sunflair badmode die in onze webwinkel staan, hebben wij daadwerkelijk op voorraad. Dus u kunt ook langskomen in onze winkel voor goed passend advies om of uw nieuwe bikini of badpak even te komen passen. De badmode van Sunflair staat bekend om de materialen die perfect geschikt zijn voor alle zwemsters en zwemmers. Het materiaal past zich aan als een tweede huid, en zal indien goed onderhouden zorgen voor vele jaren zwemplezier. Verder is het materiaal ultrazacht en biedt het daarmee ongekend pas-/ en draagcomfort. De badpakken van Sunflair zijn erg vormvast en we bieden ook badkleding gemaakt van figuurcorrigerend materiaal. In het geval van vragen over de pasvorm van Sunflair badmode zijn we graag behulpzaam in onze winkel of via onze online klantenservice.

Indien goed onderhouden zult u aanzienlijk langer plezier hebben van uw Sunflair badmode. Met enige regelmaat krijgen wij vragen met betrekking tot het onderhoud van zwemkleding. Wij adviseren om de Sunflair badmode zo snel mogelijk na elke draagbeurt uit te spoelen met kraanwater. U hoeft uw badpak of bikini dan niet uit te wringen of te strijken, maar zeker niet in de zon te leggen om te drogen. Het wassen doet u bij voorkeur met de hand, met een fijnwasmiddel en op maximaal 30C. Onze dames zijn u graag behulpzaam met verder advies over het wassen van uw Sunflair badkleding.

Sunflair is een van de leidende badmodemerken van dit moment. Een collectie die zich kenmerkt door aandacht voor detail, met een breed spectrum aan pasvorm en materialen en met een zeer degelijke pasvorm. Voor iedere dames, iedere wens, ieder lichaam of iedere borst, Sunflair weet u te verrassen met een slim assortiment. Bij de wereld van lingerie in Hengelo vindt u een zeer uitgebreid assortiment Sunflair badmode, waarschijnlijk het de grootste collectie in de regio Hengelo - Enschede - Almelo. En mocht een Sunflair artikel onverhoopt niet aanwezig zijn dan wordt dit graag en vrijblijvend voor u nabesteld.Route