Syl Design

Bij de wereld van lingerie vindt u een verleidelijk groot assortiment lingerie van Syl design, de grote maten specialist.    

 

Syl design lingerie

Syl design - Een goedpassende beha, die comfortable draagt. Of je nu een grote omvangsmaat hebt of een kleine, een grote cup of kleine cup; een goede beha is noodzakelijk voor draagcomfort en door een goedpassende beha zult u zich nog vrouwelijk voelen. Omdat u een beha de gehele dag draagt is het van belang dat deze is gemaakt van goede materialen; prettig draagt en natuurlijk op en top vrouwelijk is. Syl design heeft zicht gespecialiseerd in lingerie voor dames met een grote maat; van cup B tot en met K en van omvang 70 tot en met 110. Syl Design voert in haar collectie zowel basisseries in mooi warme kleuren als modieuze specials. Bij de wereld van lingerie vindt u een verleidelijk grote collectie lingerie van dit mooie Nederlandse merk. Indien u vragen heeft over de pasvorm of graag advies wenst bij de aanschaf van uw Syl beha dan kunt u ook langskomen in onze unieke lingerispeciaalzaak te Hengelo. Onder het genot van een kopje koffie kunt u de diverse pasvormen van Syl met elkaar vergelijken en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Hiervoor kunt u ook een private shopping afspraak maken indien u extra aandacht wenst.

Syl design bij de wereld van lingerie

De wereld van lingerie is een unieke lingeriespeciaalzaak. Met een verleidelijk assortiment lingerie, bad- en nachtmode onderscheidt de wereld van lingerie zich ten opzichte van andere lingeriespeciaalzaken. Daarnaast kunt u onze merken, waaronder Syl design ook online bestellen in onze webwinkel www.dewereldvanlingerie.nl. Mocht u zich echter niet comfortable voelen bij het bestellen van uw lingerie online; dan zijn wij zes dagen per week geopend in Hengelo. Onder het genot van een kopje koffie laten wij u de volledige collectie lingerie zien en onze dames kunnen u van gedegen advies voorzien. Al onze medewerksters gaan jaarlijks op cursus om bij te blijven qua materialen en pasvorm en onze brede assortiment zowel qua maten als qua merken zorgt ervoor dat u altijd iets van uw gading vindt. En mochten wij toch iets niet op voorraad hebben dan wordt dit graag (en gratis) voor u besteld. De wereld van lingerie voert een breed assortiment lingerie van Syl design. Syl design lingerie online: Syl design ontwerpt en produceert smaakvolle en vrouwelijk lingerie voor dames met een grotere maat. De kwaliteit van het materiaal en de pasvorm onderscheiden Syl ten opzichte van andere merken en daarnaast heeft Syl een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. De kracht van Syl zit in het feit dat de ontwerpster van Syl, Sylvia Lammers, als geen ander weet wat vrouwen met een grote cupmaat zoeken in lingerie. Bij de wereld van lingerie vindt u een verleidelijk groot assortiment van dit mooie Nederlandse lingeriemerk.